Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Zo smrti Mišky (†21) mrazí: Šialené slová priateľa, ktorý bol pri tom! Nič horšie ste nevideli

Petr s nebohou Mišou Zobraziť galériu (4)
Petr s nebohou Mišou (Zdroj: Foto: Facebook/Chrisantem M. )

PRAHA - Česko zasiahla smutná správa o smrti 21-ročnej Miši, ktorá prechádzala cez koľajnice, no skončila pod kolesami vlaku. Na tragédii je najzarážajúcejšie, že jej priateľ, ktorý nešťastie videl na vlastné oči, sa s tragickou smrťou podivne rýchlo vyrovnal a dva dni po nešťastí zorganizoval rituál. Zastáva názor, že smrť je prirodzená a s dušou zosnulej priateľky sa opakovane spája.

Petr bol s Mišou v piatok popoludní na návšteve u kamaráta v obci Tatce neďaleko Prahy. Domov sa vracali okolo deviatej večer, chceli ísť vlakom. Počas prechádzania koľajnicami došlo ale k nešťastiu. Miša desivý stret s ťažkým strojom neprežila. Petr na vlastné oči videl jej zohavené telo.  Z nešťastia ale nebol vôbec otrasený, práve naopak. Smrť považuje za súčasť života a neuveriteľne rýchlo sa s tragédiou vyrovnal. Vyzerá to tak, akoby ho odchod blízkeho človeka ani nezasiahol.

Hororový ale zvláštne pokojný opis nešťastia

"Milí priatelia, mám nepríjemnú správu, ktorá nás všetkých hlboko zasiahla," napísal krátko po nešťastí na sociálnu sieť. V nasledujúcich riadkoch opísal, ako k nešťastiu došlo. "Vlak už išiel v diaľke, tak bolo potrebné prejsť na druhú stranu koľají, aby sme nastúpili. Prechádzali sme na prejazde cez koľaje, ale vlak nezastavil, pretože sa až neskoro ukázalo, že to nebol osobný vlak, ale medzinárodné EC rútiaci sa závratnou rýchlosťou, v tme to nešlo rozoznať. Ja som stihol prebehnúť koľaje, ale Miša bola asi meter za mnou a nestihla to, vlak ju priamo zmietol a okamžite na mieste zomrela," pokojne opísala hororové okamihy.

Petr vo svojom statuse zašiel ešte ďalej, jeho slová šokujú. "Chápem, že to pre vás môže byť ťažké prijať, ja osobne mám hlbokú dôveru, že Mišina duša je teraz presne tam, kde chce byť, v dokonalom Svetle a Láske, len k tomu už nepotrebuje svoje fyzické telo."

FOTO Zo smrti Mišky
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Facebook/Chrisantem M. )

Petr sa spája s dušou nebohej

Dva dni po tragédia sa Petr rozhodol zorganizovať rituál. "Dnes v noci som sa veľmi intenzívne spojil s Mišinou dušou, mám veľa dôležitých správ a vhľadov, ktoré nám môžu pomôcť k pochopeniu veľkého mystéria života, ktorého súčasťou je i smrť," napísal a všetkých, ktorí majú záujem, pozval na rituálne stretnutie. 

 

FOTO Zo smrti Mišky
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Facebook/Chrisantem M. )

Inšpiroval aj psychológa?!

Na otázku českého denníka Blesk, Petr odpovedal: "Ja to neberiem ako katastrofu, pretože viem, že všetko je vždy v poriadku. Beriem svet ako pozitívne miesto a život a smrť je v rovnováhe. Jej priatelia a rodina to berú ako katastrofu, pretože nemajú tento nadhľad. Ja som s tým úplne zmierený. Od prvej sekundy som vedel, že je to v poriadku, tak to malo byť. Aj tam na mieste bol hasičský psychológ, ktorý so mnou nemal čo riešiť. Ja som ho skôr inšpiroval vo svojom pohľade."

Existujú dohady, že Petr s Míšou brali halucinogénne látky. Mladík toto tvrdenie vyvrátil a povedal, že Miša bola "čistá", nepila, nefajčila, ani nedrogovala. Pár tvorili tri a pol mesiaca.  

FOTO Zo smrti Mišky
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Facebook/Chrisantem M. )

 

 

 

Viac o téme: VraždaRituálPraha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu