Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Mal to byť najšťastnejší deň: Nevesta (†32) si plnila svadobný sen a vtom zasiahol krutý osud!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: repro foto YouTube)

BRATISLAVA - Odmalička snívala o tom, že ju vrtuľník dovezie až pred oltár, kde povie svoje áno budúcemu manželovi. Keď Rosemere dospela a našla si svojho vyvoleného, rozhodla sa, že si svoj sen zrealizuje. 15 minútová cesta vrtuľníkom sa však zmenila na nočnú moru. Ženích sa svojej vyvolenej už nikdy nedočkal.

Rosemere do Nascimento Silva (32) z brazílskeho mesta Sao Paolo chcela, aby ju pred oltár priviezol vrtuľník. Keď do neho nastupovala, myslela si, že si plní sen a zažije najkrajší deň svojho života. Opak bol pravdou. Cestou na svadbu sa vrtuľník zrútil. Spolu s nevestou zahynul jej brat, pilot, a fotografka, ktorá bola v šiestom mesiaci tehotenstva.

Vrtuľník sa jej stal osudným
Zobraziť galériu (5)
Vrtuľník sa jej stal osudným  (Zdroj: repro foto YouTube)

Ženích Udirley Damasceno (32) podľa brazílskych médií nevedel, čo má v pláne jeho nevesta. Keď ju čakal pri oltári, ani len netušil, že vrtuľník s jeho ženou mal haváriu. Keď sa dozvedel, čo sa stalo, zostal v šoku.

"Všetky nevesty majú sny a Rosemere mala sen, že ju pred oltár dovezie vrtuľník, pričom prítomných svojim príchodom prekvapí," povedal jeden z organizátorov, Carlos Eduardo Batista brazílskemu portálu Globo. Keď vrtuĺník neprichádzala na futbalové ihrisko, Carlos zdvihol telefón, aby si overil, že vrtuľník naozaj vyrazil na cestu. Keď mu to potvrdili, rozmýšľal, čo sa stalo.

Udirley a Rosemere
Zobraziť galériu (5)
Udirley a Rosemere  (Zdroj: repro foto YouTube)

Z prítomných 300 hostí iba 6 vedeli, že nevesta má priletieť na vrtuľníku. Strj Robinson 44 sa zrútil do zalesnenej oblasti blízko hlavnej cesty približne 1,6 kilometra od cieľovej destinácie. Na miesto havárie sa vydalo osem hasičských áut, no keď prišli na miesto, nič nemohli spraviť.

Spolu s nevestou zahynul jej brat Silvano, pilot Peterson Pinheiro, tehotná fotografka bola Nayla Cristina Neves.

Mal to byť najšťastnejší
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: repro foto YouTube)

Polícia a kompetentné úrady príčiny nešťastia stále vyšetrujú. Špekuluje sa, že vrtuľník pri zlej viditeľnosti, či zlom počasí narazil do stromu.

Reportáž brazílskej televízie

Viac o téme: NevestaRosemere do Nascimento Silva
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu