Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

VIDEO Brutálny pokus o vraždu v Nemecku: Expriateľku (28) uviazal za krk za auto a vláčil ju ulicami

Na ceste zostala krvavá škvrna. Zobraziť galériu (2)
Na ceste zostala krvavá škvrna. (Zdroj: youtube/N24 netzreporterin - Antje Lorenz)

BERLÍN - Polícia v severonemeckom meste Hameln vyšetruje brutálny prípad pokusu o vraždu. Muž priviazal bývalú priateľku za svoje vozidlo a takmer ju uvláčil na smrť. Pravdepodobný páchateľ sa po čine okamžite sám prihlásil na polícii, uviedla v pondelok s odvolaním sa na štátne zastupiteľstvo agentúra DPA.

Štrnásťročná dvojica brutálne zavraždila matku s dcérou (†49, 13): Pri mŕtvolách si užívala sex

Prípad, ktorý polícia vyšetruje ako pokus o vraždu, sa odohral už v nedeľu večer. Tridsaťosemročný muž priviazal o desať rokov mladšiu ženu za krk za ťažné zariadenie svojho auta a vláčil ju ulicami mesta zhruba 250 metrov. Náhodní svedkovia ju neskôr našli ležať na chodníku vo vážnom stave. Žena prekonala operáciu, naďalej je však v ohrození života.

VIDEO Brutálny pokus o
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/N24 netzreporterin - Antje Lorenz)

Krátko po čine sa na polícii prihlásil muž z neďalekého mesta Bad Münder, údajne bývalý priateľ obete, ktorý sa k činu priznal. Motív polícia zatiaľ nepozná. "Predpokladáme ale, že išlo o zločin z vášne," uviedol hovorca polície Jens Petersen.

Obeť aj pravdepodobný páchateľ sú podľa polície Nemci kurdského pôvodu a pochádzajú z rôznych klanov. Polícia z obavy pred pomstou príslušníkov rodiny obete na členoch rodiny pravdepodobného páchateľa prijali "ochranné opatrenia", uviedol Petersen.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu