Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Žena (29) v rakúskej nemocnici v šoku: Do izby sa jej vlámal Somálčan (18) a chcel ju znásilniť

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

INNSBRUCK - Somálskeho migranta podľa rakúskych médií zatkli po tom, čo sa vlámal do nemocnice a sexuálne napadol pacientku. K pokusu o znásilnenie údajne došlo na psychiatrickom oddelení Fakultnej nemocnice v rakúskom Innsbrucku.

Dievčina mala rande pri Eiffelovke: Namiesto romantiky prišlo to najhoršie, čo sa žene môže stať

Štátna polícia v Tirolsku uviedla, že 18-ročný migrant sa zameral na 29-ročnú pacientku, ktorá však dokázala stlačiť núdzové tlačidlo pri posteli a tým upozorniť ošetrujúci personál. Sestrička (40), ktorá na signál zareagovala, stiahla násilníka z jeho obete a zavolala políciu. Mladíka zatkli a zostáva vo väzbe v nápravnom zariadení pre mládež v Innsbrucku. Žiadne ďalšie podrobnosti nie sú podľa portálu thelocal.at zatiaľ k dispozícii.

Rakúski policajti vyšetrujú aj ďalší útok migranta, ktorý sa odohral v zariadení špeciálnej starostlivosti v meste Mödling, južne od hlavného mesta Viedne. Afganec (19) sa tu mal vyhrážať psychologičke, ktorá práve mala sedenie s iným pacientom. Údajne hrozil, že jej podreže hrdlo a dokonca jej zotne hlavu. Po príchode polície sa stal ešte agresívnejším.

Bojoval s mužmi zákona, ktorí sa ho pokúšali dostať do auta a potom si v hliadkovom vozidle udieral hlavu počas jazdy o zadné okno. Skončil v detenčnom centre vo Wiener Neustadt.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu