Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Hrôzostrašné VIDEO poľského kamionistu, ťukal do mobilu a vtom... náraz a smrť celej rodiny!

Tomasz nepozeral na cestu, ale do mobilu. Zobraziť galériu (4)
Tomasz nepozeral na cestu, ale do mobilu. (Zdroj: youtube, facebook)

BRATISLAVA - Hrôzostrašný prípad. Poliak Tomasz namiesto sledovania situácie na cesty pozeral do mobilu. Táto absolútna nezodpovednosť sa stala osudnou pre štyri osoby - matku s tromi malými deťmi. Tragédia otriasla celou Veľkou Britániou. Vodič už pozná aj svoj trest. Desať rokov nepodmienečne.

Britský súd udelil desať rokov väzenia vodičovi kamióna, ktorý vrazil do auta a zabil štyroch ľudí, a to len niekoľko sekúnd po tom, čo si prehliadal hudbu vo svojom mobilnom telefóne. Matka Tracey, jej dvaja chlapci a nevlastná dcérka boli na mieste mŕtvi.

Tracey Houghtonová
Zobraziť galériu (4)
Tracey Houghtonová  (Zdroj: youtube, facebook)

Vodič, 30-ročný Tomasz Kroker, na trestnom súde v anglickom meste Reading priznal vinu v štyroch bodoch obžaloby zo spôsobenia smrti nebezpečnou jazdou a v jednom bode obžaloby zo spôsobenia vážnych zranení. Sudkyňa podľa vlastných slov hrôzostrašnejší incident ešte nezažila. Zároveň vyzvala vodičov, aby si dávali pozor.

Tomasz Kroker
Zobraziť galériu (4)
Tomasz Kroker  (Zdroj: youtube, facebook)

Kompetentní zverejnili aj video zrážky, na ktorom je zachytený tragický moment. Tomasz išiel rýchlosťou 80 kilometrov za hodinu. Jeho nepozornosť spravila z kamiónu doslova smrtiacu zbraň.

VIDEO moment zrážky

Sudkyňa Maura McGowanová vyhlásila, že Krokerova pozornosť bola taká slabá, že "to už mohol mať oči aj zatvorené". Pri havárii 10. augusta prišla o život Tracey Houghtonová (45), jej synovia Ethan Houghton (13) a Josh Houghton (11) a tiež jej nevlastná dcéra Aimee Goldsmithová (11). Ďalšia osoba utrpela vážne zranenia. Nehoda sa stala neďaleko dedín East Ilsley a West Ilsley, západne od britskej metropoly Londýn.

Druhý zľava Ethan, nevlastná dcéra Aimee a Josh
Zobraziť galériu (4)
Druhý zľava Ethan, nevlastná dcéra Aimee a Josh  (Zdroj: youtube, facebook)

Viac o téme: RodinaSmrťKamionistaThomas Kroker
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu