Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Neopísateľná tragédia: VIDEO Otec a tri deti zahynuli na ceste, doma mŕtva manželka

Tragédia v Poľsku Zobraziť galériu (3)
Tragédia v Poľsku

ZGORZELEC - Obrovské nešťastie sa stalo včera na obed v Poľsku. Otec na seate vpálil v protismere do kamióna, v aute mal tri deti. Desivý náraz, žiaľ, neprežili. Policajtov však čakal po príchode k nim domov ďalší šok.

Neopísateľná tragédia sa stala medzi mestami Zgorzelec a Bogatynia. Robert W. (†44) na Seate Cordoba vošiel v rýchlosti do protismeru a čelne sa zrazil s oprotiidúcim kamión. Na mieste zomreli všetci členovia posádky, otec s dvomi synmi Markom a Mateuszom a dcérkou Martou.  

Neopísateľná tragédia: VIDEO Otec
Zobraziť galériu (3)

Neopísateľná tragédia: VIDEO Otec
Zobraziť galériu (3)


Prečítajte si aj: FOTO Tragická nehoda pri Nitre: Veronika sa dozvedela zdrvujúcu správu, smrť rodičov a bračeka!


Ako informuje bogatynia.info.pl, policajti išli o niekoľko hodín po tragédii oznámiť manželke a mame nebohých detí Agnieszke najhoršiu správu života. Po príchode do domu ich čakal šok. Ženu našli mŕtvu. Telá obetí boli prevezené na pitvu, prípadom sa zaoberá polícia a prokuratúra. Zisťujú, za akých okolností došlo k nehode. Dozurujúci prokurátor sa zatiaľ odmieta vyjadriť k okolnostiam za akých zo sveta odišla manželka a mama troch detí. Vyšetrovatelia pracujú s viacerými verziami. Do úvahy pripadá možnosť, že manžel zavraždil Agnieszku, sadol do auta a neskôr s deťmi havaroval. Ďalšou alternatívou je, že manželku zavraždil niekto iný. 

Viac o téme: NehodaTragédiaZgorzelec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu