Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO Diváci zostali počas sledovania televíznej šou ako paralyzovaní: Hrôzostrašné priznanie muža

Zmiznuté dievčatko postretol ten najhorší osud. Zobraziť galériu (4)
Zmiznuté dievčatko postretol ten najhorší osud.

ISTANBUL – Napriek strašnému tajomstvu sa Himmet Akturk nebál zúčastniť televíznej šou kanálu ATV, ktorá sa zameriava na prešetrovanie nejasných kriminálnych prípadov. Nedokázal argumentovať, a tak sa v šou otvorene priznal.

Himmet Akturk, ktorý patril medzi hlavných podozrivých v prípade zmiznutia štvorročného dievčatka,  bol prizvaný do populárnej televíznej šou. Počas vysielania sa ocitol pod paľbou otázok televíznej moderátorky a tlak nevydržal.

Zásadný zvrat v prípade kvetinárky Evy: Kauza prípravy vraždy manžela sa dostala opäť na začiatok

Pred kamerami sa v ňom niečo zlomilo a priznal sa k vražde štvorročného dievčatka menom Irmak Kupalová. Uniesol ho v čase, keď sa hralo mimo domova.

VIDEO Diváci zostali počas
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Youtube/ATV)

Akturk sa pri policajnom výsluchu priznal, že dievčatko znásilnil, uškrtil a zbavil sa jej tela. Ostatky zabalil do vreca, ktoré vyhodil do dopadového koša. Keď si však uvedomil, že odpad dlho nikto neodvážal, telo z koša vybral a pochoval ho v neďalekej vinici. Polícia začala v miestach okamžite konať a o dva dni jej telo skutočne našli.

VIDEO Diváci zostali počas
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Youtube/ATV)

VIDEO Diváci zostali počas
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Youtube/ATV)

Rozuzlením prípadu boli šokovaní aj vyšetrovatelia. Pôvodne totiž Akturka zaradili do zoznamu podozrivých, no obvineniam sa vyhol vďaka tomu, že má genetické ochorenie nôh a nemôže sa príliš vzďaľovať od domu. Zúfalá rodina sa potom obrátila na televíznu šou, ktorá podrobuje všetkých podozrivých výsluchu a záhadné prípady do detailov znova prešetruje.

Viac o téme: VraždaPriznanieTelevízna šou
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu