Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Mrazivé video z vraždenia: Bankár celé dni mučil a znásilňoval ženu, telo dal do kufra na balkón

Jutting a jeho obete Zobraziť galériu (4)
Jutting a jeho obete (Zdroj: SITA/AP, FB)

HONGKONG - Porotcovia súdu s britským bankárom, ktorému v Hongkongu hrozí doživotný trest za vraždu dvoch Indonézaniek, včera zhliadli video, na ktorom muž jednu z obetí surovo bije. Nahrávka pokračuje monológom obžalovaného, ​​v ktorom hovorí, že ženu práve zabil. Súd s tridsaťjedenročným Rurikom Juttingom začal v pondelok a patrí k veľmi sledovaným prípadom, píše AP.

Bankár sa priznal: Brutálne zabitie dvoch žien (†25, 30) v luxusnom byte počas sexhier

Jutting podľa žaloby zavraždil dve ženy vo veku 25 a 30 rokov v roku 2014. Telá oboch žien boli nájdené v jeho luxusnom byte, kam sám zavolal políciu. Včera sa súd zaoberal okrem iného videonahrávkami z mobilného telefónu obžalovaného. Zo záznamu podľa AP "mrazí". Jutting na ňom bez známky emócií popisuje, ako jedno z dievčat mučil, znásilňoval a potom zabil.

Mrazivé video z vraždenia:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA/AP)

Celé video videli len porotcovia, v súdnej sieni však bola počuť zvuková stopa. Z tej bolo zrejmé, že muž natáčal, ako dievča bije a fyzicky týra. V ďalšej časti záznamu, ktorú videli aj prísediaci na galérii pre verejnosť, potom nahý muž zachytil vlastný monológ. "Volám sa Rurik Jutting. Pred piatimi minútami som zabil, zavraždil túto ženu," hovorí a hľadáčikom kamery sníma telo. "Držal som ju tu od soboty, znásilňoval som ju a mučil," pokračuje.

Mrazivé video z vraždenia:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB)

Ďalej vo videonahrávke hovorí o tom, ako sníval o návrate do Británie, kde by unášal násťročné študentky a robil si z nich sexuálne otrokyne. "Vždy som mal temné predstavy," hovorí o sebe.

V pondelok muž pred súdom vyhlásil, že sa cíti vinný zo zabitia, nie však z vraždy. Než po náleze mŕtvych dievčat skončil v rukách policajtov, pracoval Jutiing pre spoločnosť Bank of America Merill Lynch. Absolvent prestížnej Cambridgeskej univerzity býval podľa vyšetrovateľov pravidelným návštevníkom hongkonských nevestincov.

Mrazivé video z vraždenia:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB)

Juttingov prípad pred dvoma rokmi šokoval Hongkong a vyvolal tiež v ázijskom finančnom centre ostrú vlnu nevôle voči západným bankárom. Policajti v jeho byte našli okrem oboch žien tiež kokaín, sexuálne pomôcky a mobil s fotkami sadomasochistických hrátok. Jedna z obetí bola ešte živá, zomrela na následky bodných rán. Telo druhej ženy Jutting dal do kufra, ktorý schoval na balkóne.

Viac o téme: Rurik Jutting
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu