Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Zlodej amatér, smeje sa mu celý svet: Ukradol "pár šupov", celoživotné úspory prehliadol

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock)

BRNO - Takmer 300.000 Kč (vyše 11.000 eur) celoživotných úspor prehliadol v odcudzenej kabelke v Brne zlodej, ktorý sa uspokojili so zopár tisícmi v peňaženke a kabelku zahodil, informoval dnes server Novinky.cz.

Kabelku zobral 54-ročnej žene, ktorá v pondelok krátko po polnoci vstúpila z nočného autobusu v Brne v mestskej časti Černá pole (Čierne polia). Muž od nej pýtal peniaze na alkohol a keď ho odmietla, chcel aspoň cigaretu. Keď mu ju chcela dať, uchmatol jej kabelku a ušiel.

Žena zavolala policajtov a tí v okolí pátrali po zlodejovi a jeho údajnej partnerke, zrejme blondíne, ale bez úspechu. Keď prezváňali mobil napadnutej ženy, ktorý mala v kabelke, počuli ho z kríkov. Zistili, že zlodej zobral žene iba peňaženku s hotovosťou asi 5000 Kč (185 eur) a zvyšok zahodil. Netušil, že v osobitnej obálke mala v kabelke aj takmer 300.000 Kč, informoval hovorca polície Pavel Šváb.

Páchateľ, po ktorom bolo vyhlásené pátranie, je podľa vyjadrenia polície vo veku 20-25 rokov, asi 175 cm vysoký a bielej pleti. Mal oblečenú červenobielu bundu s kapucňou a kockovaným vzorom. Žena a jeho predpokladaná partnerka, pravdepodobne blondína, bola celá v čiernom a mala na sebe sukňu.

Viac o téme: ZlodejBrno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu