Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO sexi modelka pózovala nahá: Našli u nej pikantné materiály, spojenie s teroristami z Daeš

Samozvaný kalif Abú bakr-Bagdádí a Kimberley Miners.
Samozvaný kalif Abú bakr-Bagdádí a Kimberley Miners. (Zdroj: archív)

BRATISLAVA - Zahrávala sa s ohňom a takmer sa popálila. Krásnu modelku protiteroristická polícia viní z údajných kontaktov na islamistických radikálov z Daešu. Mladá Britka mala na Facebooku zdieľať propagandu islamistov. To však nie je všetko. Podľa polície udržiavala kontakt s človekom, ktorý zháňal nevesty pre islamistov.

Bývalá známa modelka, Kimberley Miners (27), ktorá pózovala "hore bez" pre pánske časopisy, má čo vysvetľovať. Dostala sa do rúk protiteroristickej polície, ktorá skúma, či je napojená na džihádistov z hnutia Daeš. 24 hodín strávila v cele predbežného zadržania, aby ju neskôr prepustili na kauciu.

Modelke prehľadala polícia aj dom. Zaujímavé je, že polícia predtým raziou upozornila Kimberley, aby prerušila kontakty so zdrojom, ktorý má byť podľa britského Telegraphu robiť nábor. Kimberley tiež na Facebooku zdieľala videá s kontroverzným propagandistickým obsahom.

Na udržiavanie kontaktov s extrémistami si vyrobila niekoľko falošných profilov na Facebooku. Jedno z videí obsahovalo dve malé ozbrojené deti ako sa pripravujú na džihád. Keď ju zatýkala polícia, bránila sa tvrdením, že tie falošné profily niekto vytvoril, aby ju zdiskreditoval. "Neudržiavam žiadne kontakty s niekým, kto je napojený na radikálne islamistické skupiny ani nie som aktívna na sociálnych sieťach," citujú ju britské médiá.

Na Facebooku sa objavila fotka, kde pózuje so zakrytou hlavou čiernou šatkou. Údajný kontakt má byť Abu Usamah al-Britani zo Sýrie. Abu je poverený zháňaním neviest zo Západu.

Viac o téme: ModelkaISISDaešKimberley Miners
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu