Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Odstrašujúci prípad karmy valcuje web: Zlodeji sa vlámali k obávanému sexpredátorovi, prišlo peklo

Garfield Morgan (54) Kim Gorton (36) Zobraziť galériu (2)
Garfield Morgan (54) Kim Gorton (36) (Zdroj: Facebook)

TALLAHASSEE - Dvaja americkí zlodeji dostali viac, ako očakávali. Garfield Morgan (54) a jeho 36 – ročný komplic Kim Gorton sa rozhodli vykradnúť pekný dom na Floride. Obaja sú známi svojou kariérou zlodejov. Stovky domov už neoprávnene navštívili a vylúpili. Tentokrát sa ale prepočítali a vybrali si nesprávne sídlo. Bizarný príbeh sily karmy priniesol britský bulvárny týždenník Sunday Sport.

Majiteľom domu, ktorý si dvaja lupiči vybrali za svoj cieľ, bol nebezpečný homosexuálny predátor Harry Harrington. Dva metre vysoký a 140 kilogramov vážiaci chlap, prezývaný The Wolfman, si mal vraj v minulosti odsedieť 10 rokov za sexuálne zneužívanie mužov. Ide o agresívneho a dravého muža, ktorého sa neoplatí obťažovať. Títo dvaja dobrodruhovia to asi netušili, a neboli s touto skutočnosťou oboznámení. 

Odstrašujúci prípad karmy valcuje
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Po tom, ako trestanec Wolfman zistil, čo sa v jeho dome robí, oboch mužov chytil, premohol a zavrel ich do pivnice. Počas 5 dní ich pravidelne znásilňoval. Polícia zasiahla až po tom, čo jeden zo susedov upozornil na plač a volanie o pomoc vychádzajúce z pivničných priestorov domu. Počas zatýkania, Harry poznamenal veľmi výstižnú vetu: "They broke in my front door, so I broke in their back doors!"

Pravda alebo obyčajné klamstvo 

Škoda, že príbeh je zrejme vymyslený. Dôvodom je to, že vyšiel v britskom bulvárnom plátku, konkrétne v rubrike, kde zverejňujú prevažne vymyslené satirické príbehy. Okrem príbehu je podozrivý zdroj, fotografie aj to, že jeden z mužov, ktorý je považovaný za podozrivého zlodeja, je už od roku 2004 zatknutý pre oplzlé správanie k nezletilým. 

 

Viac o téme: LupičiLúpežZnásilneniePredátor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu