Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Fatálna cesta z pivného festivalu: Osem mladíkov sa natlačilo do VW Polo, dvaja mŕtvi!

Vo volkswagene sa viezlo osem ľudí
Vo volkswagene sa viezlo osem ľudí (Zdroj: Foto: Profimedia)

WELZHEIM - Obrovská tragédia sa stala v noci na dnes v Nemecku. Partia kamarátov nasadal do volkswagenu a vyrazila. V päťmiestnom aute ale bolo až osem ľudí. Desivú haváriu neprežili dvaja mladíci, traja ďalší bojujú v nemocnici o život.

Nešťastie sa stalo po tom, čo sa kamaráti v noci vracali z pivného festivalu z Stuttgartu. Za volantom sedel neskúsený vodič. S preťaženým Volswagenom Polo sa niekoľkokrát prevrátil. Auto ostalo na streche v kukuričnom poli neďaleko nemeckého mesta Welzheim.

Ako informuje swr.de, v aute bolo dokopy osem osôb. Dvaja mladíci zomreli na mieste. Šiesti ľudia sa zranili, z nich traja sú vo vážnom stave. Podľa polície bol vodič rozptyľovaný a jazdil príliš rýchlo. Pri havárii zahynul 18-ročný mladík, ktorý z auta vypadol. Ďalším nebohým je rovnako starý 18-ročný spolujazdec. Vodič, dievčina (18) a 18-ročný mladík boli ľahko zranení. Ďalší dvaja mladíci (17,18) a ich 18-ročná kamarátka boli zranení ťažko.   


Prečítajte si aj:

So zrážkami chodcov sa roztrhlo vrece: FOTO Tragických nehôd z 1 kraja a iba za 1 týždeň!


Polícia sa prípadom zaoberá a nehodu vyšetruje. Na festival išli kamaráti na dvoch autách, späť sa vracali len na jednom. 

 

Viac o téme: NehodaTragédiaWelzheim
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu