Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

Desivé VIDEO jazdy smrti opitého Slováka Emila: Zabil rodičov troch detí, kabína plná alkoholu!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: YouTube/QuotidianoCanavese, Nuova Periferia Chivasso, CronacaQui)

BRATISLAVA - Ledva stál na nohách a sadol si za volant. Kamionista Emil (63) spôsobil svojou jazdou v Taliansku obrovskú tragédiu. Z troch dopravných nehôd bola najtragickejšia zrážka s Fiatom, v ktorom sedela päťčlenná rodina. Emilov kamión nabral ich auto a na mieste usmrtil rodičov troch malých detí. Slovák pokračoval v jazde ďalej, zastavili ho až policajti po 40 kilometroch jazdy. V jeho kabíne našli prázdne fľašky od alkoholu. Polícia zverejnila už aj video nehody.

Napálil to do rodiny a upaľoval ďalej

Nehoda sa stala v piatok okolo pol ôsmej na diaľnici medzi mestami Turín a Miláno. Najprv však Slovák spôsobil menšiu nehodu na predmestí Turína. Potom pokračoval v ceste ďalej. Kamionista narazil do auta značky Fiat Idea, v ktorom sedela päť členná rodina. Rodina si mala pri mýtnej bráne tesne predtým kupovať lístok. Informovali o tom viaceré talianske médiá.

VIDEO zrážky kamionistu s Fiatom

Fiat kamión tlačil pred sebou asi dvesto metrov, neskôr mal nabúrať ďalšie vozidlo. Vodič namiesto toho, aby zastavil, pokračoval v ceste ďalej. Podľa portálu suedtirolnews.it ide o Emila V. (63) zo Slovenska.

Kamionista nabúral a pokračoval v jazde ďalej
Zobraziť galériu (4)
Kamionista nabúral a pokračoval v jazde ďalej  (Zdroj: YouTube/QuotidianoCanavese, Nuova Periferia Chivasso, CronacaQui)

Rodičia troch detí na mieste zomreli

Vo Fiate sedeli rodičia s tromi deťmi. Rodičia, muž (Mustafà El Chouifi, 39) a žena (Nora Rharif,  30), boli na mieste mŕtvi. Deti vo veku 18 mesiacov, 3 a 5 rokov boli prevezené do nemocnice. Rodina pochádzajúca z Maroka má bydlisko v Turíne. Život detí podľa talianskych portálov nie je v ohrození. Najmenšie dieťa má poranenú hlavu a pečeň a stále je pod lekárskym drobnohľadom.

VIDEO z auta zostal len šrot

Tretia nehoda

Čo je však zarážajúce, vodič kamiónu nezastavil a v jazde pokračoval niekoľko kilometrov ďalej. Následne mal vraziť do ďalšieho auta, ktorého vodič (41) bol hospitalizovaný v nemocnici s ľahkými poraneniami.

Desivé VIDEO jazdy smrti
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube/QuotidianoCanavese, Nuova Periferia Chivasso, CronacaQui)

Fľašky v kabíne, na nič si nepamätal

Kamionistu zastavila až polícia, a to až po 40 kilometroch jazdy. Tá ho následne obvinila, pričom podľa nových talianskych zákonov mu hrozí až 18 rokov v base. Vinia ho zo zabitia dvoch osôb, neposkytnutia prvej pomoci a jazde pod vplyvom alkoholu. Talianske médiá informovali, že policajti našli v kabíne vodiča prázdne fľaše od alkoholu a plechoviek od piva. Slovák musel byť sám hospitalizovaný, pretože bol podľa talianskych médií tak pod vplyvom alkoholu, že sa len ťažko udržal na nohách.

Viac o téme: NehodaTragédiaKamionistaTalianskoSLovenskoEmill V.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu