Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Trump sa vyhrážal Clintonovej: Do debaty chcel pozvať údajnú milenku jej manžela!

Prípravy na zajtrajšiu prvú televíznu debatu s  Hillary Clintonovou a Donaldom Trumpom
Prípravy na zajtrajšiu prvú televíznu debatu s Hillary Clintonovou a Donaldom Trumpom (Zdroj: SITA)

WASHINGTON - Republikánsky uchádzač o post prezidenta USA Donald Trump neplánuje pozvať na prvú televíznu debatu s demokratkou Hillary Clintonovou modelku Gennifer Flowersovú, ktorá v roku 1992 Clintonovej manželovi Billovi takmer prekazila prezidentskú kampaň tvrdením, že s ním mala dlhoročný milostný pomer. Podľa agentúry AP to vyhlásila dnes manažérka Trumpovej kampane Kellyanne Conwayová, ktorá tak spochybnila medializované informácie o prítomnosti Flowersovej na pondelkovej debate v štáte New York.

Trump v zverejnenom tvíte uviedol, že ak bude tento "Kýblik" sedieť počas debaty s Clintonovou v prvom rade, nechá posadiť Flowersovú "rovno vedľa neho". Podľa AP spočiatku nebolo jasné, či republikánsky nominant žartuje.

Conwayová v rozhovore pre stanicu CNN spresnila, že "neočakáva" prítomnosť Flowersovej ako hosťa Trumpovej kampane, pre stanicu ABC však uviedla, že táto žena má právo zúčastniť sa na debate, ak by jej "dal vstupenku niekto iný". Pondelková debata sa uskutoční na pôde Hofstra University na ostrove Long Island.

Viac o téme: DebataDonald TrumpHillary ClintonováGennifer Flowersová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu