Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Podgurážený slovenský kamionista spôsobil tragédiu: Z troch detí sa behom sekundy stali siroty

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: QuotidianoCanavese)

BRATISLAVA - Kamionista pôvodom zo Slovenska vyčíňal dnes v noci na talianskej diaľnici. Výsledkom sú dve nehody, pri ktorých zahynuli rodičia troch detí a zranili sa ďalšie osoby. Za nehodou stál pravdepodobne alkohol, vodiča zastavila až polícia.

Informoval o tom portál quotidianocanavese.it. Nehoda sa mala stať na diaľnici medzi mestami Turín a Miláno. Podľa portálu kamionista narazil do auta značky Fiat Idea, v ktorom sedela päť členná rodina. Rodina si mala pri mýtnej bráne kupovať akurát lístok. Fiat mal kamión tlačiť pred sebou asi dvesto metrov, pokiaľ nenabral ďalšie vozidlo.

Rodičia, muž (39) a žena (30), boli na mieste mŕtvi. Deti vo veku 18 mesiacov, 3 a 5 rokov boli prevezené do nemocnice. Rodina pochádzajúca z Maroka má bydlisko v Turíne. Život detí podľa portálu nie je v ohrození. Najmenšie dieťa má poranenú hlavu a pečeň.

Podgurážený slovenský kamionista spôsobil
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: QuotidianoCanavese)

Čo je však zarážajúce, vodič kamiónu nezastavil a v jazde pokračoval niekoľko kilometrov ďalej, píše portál. Následne mal vraziť do ďalšieho auta, ktorého vodič bol hospitalizovaný v nemocnici s ľahkými poraneniami.

Kamionistu zastavila až polícia, a to až po 40 kilometroch jazdy. Tá ho následne obvinila, pričom mu hrozí až 18 rokov v base. Portál píše, že zrejme bol pod vplyvom alkoholu. Portál torino.repubblica.it píše, že k nehode malo dôjsť o pol ôsmej večer a s istotou tvrdí, že za to môže alkohol.

VIDEO z miesta nehody

Viac o téme: KamiónSmrťDiaľnicaTalianskoSlovák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu