Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Najväčší netvor poslednej doby, kvôli nemu chcú zaviesť trest smrti: Petrove zverstvá!

Peter Scully Zobraziť galériu (4)
Peter Scully (Zdroj: channel 9 )

SYDNEY - Päťdesiatriročný Austrálčan je obvinený z mučenia a vraždenia maloletých pre vlastné sexuálne uspokojenie. Jeho zločiny sú také ohavné, že úrady zvažujú opätovné zavedenie trestu smrti, aby ho mohli popraviť. Peter Gerard Scully, otec dvoch detí z Melbourne, je vo filipínskej väznici za niektoré z najodpornejších činov, ktoré ľudstvo pozná.

Únos, ktorý otriasol svetom: Senzácia po úteku Kampuschovej z 3096 dní trvajúceho väzenia

Podľa portálu news.com.au sa časy, kedy sa Scully na súde usmieval a žartoval, či cítil sa za mrežami ako na dovolenke, skončili. Na Filipínach totiž zvažujú jeho postavenie pred popravčiu čatu. Po tom, čo toto monštrum spáchalo, sa nie je veľmi čo diviť.

Scully nielenže deti sexuálne zneužíval, ale natáčal si ich aj mučenie, či znásilňovanie malých dievčat, ktoré si museli kopať vlastný hrob. Filipínska polícia uviedla, že páchateľ pochoval 11-ročnú obeť pod podlahu prenajatého domu, kde ju znásilňoval a napokon uškrtil. Záznamy zo svojich úchylných pedofilných a vražedných zločinov navyše predával po celom svete. Filipíny by preto chceli obnoviť trest smrti, ktorý je vraj pre Scullyho jediný dostatočný. Trest smrti bol v krajine zakázaný v roku 1986, čo však napomohlo rozvoju miliardového obchodu s detským kybersexom.

Jedna z detských obetí
Zobraziť galériu (4)
Jedna z detských obetí  (Zdroj: channel 9 )

Podľa správy Fairfax sa Scully počas súdneho pojednávania smial a žartoval s jeho spoluobžalovanými, medzi ktorých patria aj štyria muži, Christian Rouche, Alexander Lao a Marshall Ruskin a Haniel Caetano de Oliveira. Scully mal byť pritom hlavou syndikátu so sídlom v mestách na juhu krajiny. Austrálčan ušiel na Filipíny v roku 2011 po tom, čo bol vo vlasti obvinený z podvodu. Deti chudobných rodičov lákal k sebe prísľubmi jedla, vzdelania či za použitia svojich kompliciek v tínedžerskom veku, ktoré ich unášali. Deti potom omámil, znásilňoval a mučil pre pedofilných záujemcov.

Videá zverejňoval na tajnom webe s názvom "No Limits Fun", pričom za jedno videnie žiadal až 10-tisíc dolárov. Najohavnejší záznam sa volal Daisy Destruction. Ide o film, ktorý šokoval aj skúsených vyšetrovateľov zaoberajúcich sa obchodovaním s deťmi. Podľa filipínskeho policajného veliteľa to bolo to najhoršie, čo za roky praxe vôbec odhalili. Päťročné dievčatko uniesla jedna z jeho kompliciek a ďalšie mladé dievča menom Carmen Alvarezová, ktoré taktiež čelia obvineniu zo zneužívania detí. Alvarezová sa mala stať Scullyho priateľkou po tom, čo sa spolu spoznali, keď mala 14 rokov a robila prostitútku.

Carmen Alvarezová
Zobraziť galériu (4)
Carmen Alvarezová  (Zdroj: channel 9 )

Obe komplicky sa vo filme podieľajú na týraní dieťaťa a jeho sexuálnom zneužívaní. Dievčatko kričí a plače, keď je bité, znásilňované a mučené. Scully pri svojich zverstvách používa horúci vosk, zapaľovač, ostnatý drôt, ponorenie do vody a sexuálne pomôcky. Videá neskôr predával zákazníkom v Nemecku, USA či Brazílii.

Záber zo Scullyho zatknutia.
Zobraziť galériu (4)
Záber zo Scullyho zatknutia.  (Zdroj: channel 9 )

Jeho odporné zločiny zostávali nepovšimnuté až do chvíle, kedy dve dievčatá vo veku 9 a 12 rokov utiekli zo zajatia, kde boli taktiež znásilňované, mučené a museli nosiť psie obojky a reťaze. Alvarezová ich vraj napokon nechala odísť z pocitu viny. Polícia Scullyho zatkla vo februári minulého roka. Alvarezová políciu doviedla do domu, kde bola pochovaná spomínaná 11-ročná obeť a ukázala im aj ďalšie adresy, kde dochádzalo k neľudských udalostiam. Scully o sebe vyhlasuje, že je nevinný a momentálne sa nachádza vo väzení v Cagayan de Oro,

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu