Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Stevardi RegioJetu sa cestou na Slovensko nakazili svrabom: Okamžitý zásah hygienikov!

(Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - Problémy so svrabom. Známa prepravná firma RegioJet musela riešiť závažné problémy. Jeden z ich stevardov sa nakazil svrabom. A čo je horšie, nakazil aj svojich kolegov. Keď sa o tom dozvedela firma, okamžite začala konať.

RegioJet posielal minulý týždeň zamestnancom hromadný mail. Písali v ňom, že kvôli svrabu uzavreli niektoré ubytovne vlakového prepravcu. Správa obsahovala aj upozornenie na zvýšenú hygienu. Oficiálne to potvrdil aj hovorca RegioJetu, informuje portál idnes.cz s tým, že Aleš Ondrůj povedal, že nikto z cestujúcich sa nenakazil.

„Ihneď po nahlásení - teda začiatkom minulého týždňa - sme začali situáciu intenzívne riešiť. Bezprostredne sme prijali také opatrenia, aby sa do budúcnosti neopakovali. Všetky služobné byty sme uzavreli a nechali hĺbkovo vyčistiť. Stevardi podstúpili vyšetrenie a liečbu. Boli sme tiež v kontakte s hygienickou službou a riadili sme sa podľa ich odporúčania,“ informoval hovorca o situácii.

Podľa neho jeden zo stevardov priniesol ochorenie zvonku a doniesol ho medzi kolegov, ktorí cestovali s posádkou z Prahy do Košíc.

Anonymný zdroj portálu blesk.cz prezradil, že v niektorých ubytovniach zamestnancov RegioJetu panujú otrasné podmienky. Zdroj prezradil, že v nich sú otrasné podmienky, plné škodlivých a špinavých matracov. "Tieto byty strácajú možnosť oddelenia priestoru pre mužov a ženy, spí tu denne 10 až 12 ľudí, niekedy až 7 ľudí v jednej miestnosti, z nich minimálne traja sú nútení spať na matracoch na zemi," informoval zdroj.

Viac o téme: VlakMartinSlovenskoRegiojetSvrab
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu