Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

V Španielsku našli mŕtve telá rakúskych dôchodcov: Zrejme ide o obete lúpežnej vraždy

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: police-car-photos.com)

HUELVA - Mŕtve telá dvoch rakúskych dôchodcov vo veku 71 a 68 rokov, ktorí už 15 rokov žili v Španielsku, objavili v stredu v obci Bonares v provincii Huelva. Výsledky nariadenej súdnej pitvy budú síce k dispozícii až v piatok, avšak vyšetrovatelia už teraz netaja, že môže ísť o obete lúpežnej vraždy, pretože na telách zosnulých bolo množstvo zranení, čo osobitne platí pre hlavy nešťastníkov.

Rezort zahraničných vecí vo Viedni zatiaľ podľa slov hovorcu Thomasa Schölla nemá žiadne podrobnosti o tom, čo sa udialo v Španielsku. Hovorca nedokázal potvrdiť ani to, či sú pravdivé informácie o otvorení vyšetrovania pre podozrenie z trestného činu vraždy, informovala tlačová agentúra APA.

Políciu alarmovali zamestnanci manželského páru, ktorí chceli v ich bydlisku realizovať opravy, avšak nedokázali sa dostať do domu napriek tomu, že automobil manželov stál pri vjazde do objektu.

Dom nachádzajúci sa asi hodinu cesty autom od mesta Sevilla bol majetkom rakúskych dôchodcov asi 15 rokov. Podľa dostupných informácií miestnych španielskych médií žili Rakúšania v lokalite mimoriadne utiahnutí a ich kontakty s inými osobami neboli priveľmi časté, skôr naopak.

Viac o téme: SmrťDôchodcovia Španielsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu