Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO Krkavčia matka sa len bezcitne prizerala: Zúfalý detský plač, skúška odvahy?!

Krkavčia matka
Krkavčia matka (Zdroj: Foto: YouTube/Kaylub Fawley)

GRAYS HARBOR - Internetom koluje šokujúce video krkavčej matky. Bezcitne sa prizerala, ako z mosta sotil muž jej štyri a pol ročného synčeka. Dôvod prinajmenšom zaráža, urobil to pre zábavu. Prípadom sa už zaoberá polícia.

Desivý okamih nasnímal a na internete zverejnil používateľ Kaylub Fawley. Ako opísal, hororovú scénu videli aj jeho priatelia, ktorí boli na mieste spoločne s ním. Incident sa stal na rieke Wynoochee v Montesano v americkom štáte Washington. Chlapček kričal a úpenlivo plakal, no bezcitná matka sa len prizerala, ako ho muž sotil zo železničného mosta. Dieťatko dopadlo na chrbátik.

Polícia v Grays Harbor sa už šokujúcim prípadom zaoberá. "Kričal a plakal, to bolo hrozné," povedala Brianna Jonesová, ktorá práve plávala v blízkosti so skupinou priateľov, pre king5.com


Prečítajte si aj:

Krkavčia matka (27) dostala doživotie: Svojho syna (†5) utýrala na smrť!


"Akonáhle narazil na vodnú hladinu, stislo mi srdce, som sa cítil tak zle, že som nevedel, čo mám robiť," povedal autor videa. Uviedol, že sa práve chystal odfotiť kamaráta, keď spozoroval, že sa na moste niečo deje. Muž začal situáciu nahrávať a následne kontaktoval políciu, ktorej poskytol aj natočený videozáznam. Našťastie, chlapčekovi sa nič nestalo. Polícia ale teraz vyšetruje matku a jej priatelia pre podozrenie zo všeobecného ohrozenia. Krkavčia matka sa odmietla k prípadu vyjadriť. 

Pozrite si video z miesta.

Upozornenie. Zábery nie sú vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov a pre citlivé povahy. 

Viac o téme: MostRiekaChlapčekKrkavčia matka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu