Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Pasažieri letu easyJet penili: Dlhé meškanie a keď pilot oznámil dôvod, to snáď nemyslia vážne!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Ján Zemiar a Jozef Vydra)

LONDÝN - Hádka medzi posádkou lietadla spôsobila nečakanú nepríjemnosť cestujúcim. O profesionalite zo strany dvoch zamestnancov sa dá pochybovať. Smutné je, že si to odniesli nič netušiaci zákazníci spoločnosti Easyjet.

Hádka medzi dvoma zamestnancami, ktorá vznikla počas balenia fliaš spôsobila meškanie lietadla. Cestujúci tak hodinu sedeli a čakali pre nezmyselnosť a osobné spory dvoch členov posádky. Letecká spoločnosť Easyjet potvrdila, že let smerujúci z letiska Londýn Gatwick do Belfastu sa musel odložiť. 
 
Na palube sa nachádzal aj televízny moderátor Dan Lobby, ktorý sa na svojom Tweeteri podelil o aktuálny stav v lietadle. Prvý jeho tweet hovoril o tom, že sa lietadlo muselo vrátiť na bránu odkiaľ vyšlo. Dôvod bol konflikt medzi zamestnancami, ktorí boli následne vyložení. "Kapitán vysvetľuje naše oneskorenie! Je to neskutočné. Dvaja členovia posádky sú z lietadla vyhodení," opisoval práve prebiehajúcu situáciu Dan. 
 
Medzi cestujúcimi bolo aj veľa detí, vrátane niekoľkých bábätiek. Kapitán vraj robil všetko, čo sa dalo. Napriek tomu bol každý nervózny a nadával. Dan potom potvrdil, že išlo o hádku počas rozbaľovania fliaš, pričom dodal, že sa títo dvaja zamestnanci nemali radi. 
 
Po tom, čo sa záležitosť vyriešila, lietadlo konečne vzlietlo a o niekoľko minút pristálo v určenom cieli Dan skonštatoval: "Pristátie nastalo zhruba o 90 minút neskôr ako bolo naplánované."
 
Hovorca leteckej spoločnosti Easyjet, moderátorom komentovanú situáciu potvrdil: "Easyjet môže potvrdiť, že let EZY835 Londýn Gatwick do Belfastu sa musel vrátiť a nahradiť dvoch členov posádky, z dôvodu nezhody, ktorá medzi nimi vznikla." Ďalej dodal, že dobro zákazníkov spoločnosti je na prvom mieste a je prioritou im zabezpečiť bezpečný a bezproblémový let. "Zamestnanec spoločnosti Easyjet musí byť schopný pracovať v tíme." 
 
Hneď po vyriešení situácie prišlo zo strany spoločnosti ospravedlnenie: "Chceli by sme sa ospravedlniť za prípadné nepríjemnosti spôsobené v dôsledku oneskorenia. Všetko je vyriešené a let môže pokračovať do cieľového miesta, do Belfastu." 
Viac o téme: LietadloCestujúciMeškanieZamestnanci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu