Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Dráma na preplnenej pláži v Nice: Zahalená moslimka sa musela vyzliecť, tvrdá reakcia okolia

Matka dvoch detí čelila kritike
Matka dvoch detí čelila kritike

NICE - Dovolenkári na plážach Nice sa na zahalené návštevníčky v moslimskom odeve pozerajú cez prsty. Dôkazom je posledný incident z letoviska, ktorého priebeh sa podarilo zachytiť fotografovi. Francúzska polícia prinútila moslimku, aby si dala dolu vrchný odev a reakcie okolia ženu takisto nešetrili.

Po tom, ako Francúzi zakázali nosenie zahaľujúcich moslimských odevov na plážach kvôli teroristickej hrozbe, nemali zľutovanie ani so ženou v burkini na pláži v Nice. K žene porušujúcej zákaz pristúpili asi štyria muži zákona a prinútili ju, aby si burkini vyzliekla. Žena namietala, že len oddychovala na pláži a nemala v pláne ísť do vody.

FOTO Dráma na Korzike, Čech skončil po bitke na pláži v nemocnici: Všetko začalo kvôli absurdite!

Policajti moslimke okrem pokarhania udelili aj pokutu za porušenie zákazu. Tridsaťštyriročná žena menom Siam pre The Guardian povedala, že len sedela na pláži so svojimi dvomi deťmi. Svedkyňa incidentu opísala situáciu takto: „Najsmutnejšie na tom bolo, že ľudia na ňu kričali ‚choď domov‛ a niektorí z nich konaniu polície tlieskali.“ Dcéra moslimky sa vzápätí rozplakala.

...

Viac o téme: PlážMoslimkaNiceBurkini
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu