Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Smrtiaci útok krvilačného psa: VIDEO Krik a plač, chlapček (†3) nemal žiadnu šancu!

(Zdroj: Foto: YouTube/PA)

HALSTEAD - Len trojročný chlapček zahynul po desivom útoku rozzúreného psa. Dieťatku spôsobil smrteľné zranenia. Krvilačné zviera polícia odchytila.

Nešťastie sa stalo v britskom Halsteade v Essexe, za posledné štyri dni išlo už o druhý smrteľný útok psa v Anglicku. K incidentu došlo vo štvrtok krátko pred pol šiestou popoludní. Susedia ostali vystrašení, pretože počuli srdcervúci plač a krik. Na bezbranné dieťa zaútočil krvilačný pes. Doráňaného chlapčeka ratovali leteckí záchranári a transportovali ho do nemocnice v Cambridgeshire, kde, žiaľ, na následky ťažkých zranení zomrel. 


Prečítajte si aj:

Desivý útok na Aničku (5) v Piešťanoch: Pes sa napil vody a dievčatko oskalpoval


Polícia zatkla 29-ročnú ženu, pretože podľa nej psa nezabezpečila a umožnila mu zaútočiť na dieťa. Muži zákona rovnako odchytili psa so krvavenou papuľou a umiestnili ho do chovateľskej stanice. Kriminalisti prehľadali celý dom, kde sa nešťastie stalo, zaistili množstvo krvavých stôp. "Počula som krik. Najprv som si nemyslela, že je to až také zlé, ale potom som zbadala, že je. Rodinu nepoznám, ale žijú kúsok od nás cez cestu," povedala svedkyňa Norma Younger pre theguardian.com  

Viac o téme: PesTragédiaChlapčekútok Halstead
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu