Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Muž (26) ulovil medveďa otrasným spôsobom: Na VIDEO sa ochranári nedokážu pozerať

Mladík sa chcel podobať pravekým lovcom. Zobraziť galériu (2)
Mladík sa chcel podobať pravekým lovcom. (Zdroj: Youtube/Channel 007)

EDMONTON - Stretnutie s obrovskou lesnou šelmou nemusí vždy dopadnúť pre človeka najlepšie. Keď sa však s medveďom stretne lovec, väčšinou sa končí smrťou zvieraťa. Podobne, ako v prípade lovca Josha Bowmara, ktorého nové video si vyslúžilo množstvo kritiky.

Lovec skántril medveďa v lesoch kanadskej provincie Alberta otrasným spôsobom a priebeh celej akcie si nakrúcal na kameru. Bowmar, ktorého ďalším veľkým koníčkom okrem lovu je kulturistika, sa ozbrojil hrozitánskou kopijou. Krvilačný muž potom v lese vystopoval medveďa, ten však o agresívne stretnutie nejavil záujem, napriek tomu ho lovec surovo zabil a videom sa popýšil na sociálnej sieti.

Muž vošiel do výbehu so šelmami, aby sa s nimi pohral: VIDEO Od smrti ho zachránil predátor!

Lovec po spŕške kritiky, že medveď zomrel krátko po tom, ako bol zasiahnutý kopijou. Na videu je vidno, ako k nemu pristúpili ďalší lovci a prezerali telo skoleného zvieraťa. Zo zraneného boku mu vytŕčali črevá. Aktivisti však spôsob zabitia medveďa označili za mimoriadne krutý. Tvrdia, že smrť zvieraťa mohla trvať až dvadsať hodín. Video označili za lacný a chorý spôsob zábavy. Zranený medveď totiž lovcom najprv utiekol. Do jeho hľadania sa teda pustili až na druhý deň, ako lovec pôvodne hovoril. Kanadské úrady sa aktuálne snažia zakázať archaický spôsob lovu medveďov a prípad podľa kanadských médií vyšetrujú.

Muž (26) ulovil medveďa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/Channel 007)

Upozornenie: Video nie je vhodné pre neplnoletých a osoby s citlivou povahou.

Viac o téme: MedveďLovecKopija
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu