Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mladí ľudia prežili horor: Dom na predmestí sa zmenil na strelnicu, traja mŕtvi

Miesto činu. Zobraziť galériu (2)
Miesto činu. (Zdroj: SITA)

SEATTLE - Troch ľudí zabil a štvrtého človeka zranil strelec, ktorý dnes nad ránom začal páliť do skupiny mladých ľudí v dome na predmestí západoamerického Seattlu. Polícia zadržala podozrivého muža po niekoľkých hodinách na mieste vzdialenom takmer 200 kilometrov. Motív činu zatiaľ vyšetrovatelia nepoznajú, uviedla agentúra AP. Jedna zo svedkýň uviedla, že sa strelec nedávno rozišiel s dievčaťom prítomným na večierku.

Doteraz neidentifikovaný muž začal strieľať v jednom z domov v pobrežnom meste Mukilteo severne od Seattlu, kde sa v noci na dnes zišli takmer dve desiatky mladých ľudí. "Bola tam kopa mladých ľudí, ktorí videli a počuli veci, ktoré by nikdy nikto nemal prežiť," povedala starostka Mukilteo Jennifer Gregersonová, ktorá označila krviprelievanie za veľkú tragédiu pre celé mesto.
Polícia štátu Washington dopadla podozrivého muža, keď unikal po diaľnici smerom na juh. Teraz je vo väzbe. Babička osemnásťročnej Alexis Gemmerové AP povedala, že jej vnučka bola na večierku so spolužiakmi zo strednej školy a pred strelcom sa schovala v skrini. Páchateľom bol podľa nej mladík, ktorý sa nedávno rozišiel s jednou z prítomných dievčat.
Viac o téme: VraždaSeattleMutilkeo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu