Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Rodinný výlet v ZOO sa zmenil v hroznú tragédiu: VIDEO Slon zobral rodičom najväčší poklad!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Foto: youtube)

RABAT - Pri tragédii v zoologickej záhrade v marockom hlavnom meste Rabate prišlo o život sedem ročné dievčatko. Počas rodinného fotenia ju zasiahol do hlavy veľký kameň. Jej telíčko nezvládlo boj so spôsobenými zraneniami a podľahlo im.

Mala to byť rodinná idylka, skončilo to veľkým nešťastím. Dievčatko sa spolu so svojou rodinou fotilo pri výbehu slonov. Podľa miestnych správ otec svoju dcéru zdvihol na ramená a postavil sa k slonovi chrbtom. Slon z nevysvetliteľných dôvodov v tom momente zdvihol veľký kameň a vyhodil ho do vzduchu. Nikto určite nepredpokladal, že kameň bude mať tak nevhodný dopad. Trafil totiž dievčatko do zadnej časti hlavy a to upadlo do bezvedomia. Spôsobeným zraneniam dieťa v neďalekej nemocnici podľahlo. 
 
Rodinný výlet v ZOO
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: youtube)
Hovorca zoo vyjadril rodine úprimnú sústrasť a potvrdil, že pri tragédií nedošlo k žiadnemu narušeniu bezpečnosti ani nebolo prekročené ochranné pásmo pri výbehu. "Nehody tohto typu sú veľmi zriedkavé, nepredvídateľné a nezvyčajné," tvrdí hovorca. "K nehode takéhoto druhu prišlo naposledy v Disney World Orlando a v Cicinnati ZOO v Spojených štátoch," dodal. 
 
Jeden z návštevníkov na svoj mobilný telefón zhotovil video, na ktorom zachytáva okrem vraždiaceho slona a jeho výbehu aj inkriminovanú skalu. Ďalej je na videu možné vidieť ležať bezvládne telíčko a nad ním zhromaždených rodinných príslušníkov a zamestnancov zoo. 
 
Rodinný výlet v ZOO
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: youtube)
Po zverejnení videa sa užívatelia sociálnych sieti okamžite začali k nešťastiu vyjadrovať. "Sanitka prišla včas," povedal jeden z nich a dodal "zoo by mala mať vlastnú záchrannú službu." "Ako je možné, že miesto, ktoré zažíva taký veľký nápor návštevníkov nemá žiadnu záchrannú službu," napísal rozhorčene ďalší.  
 

Viac o téme: TragédiaSmrťZooDievčatkoSlon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu