Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Manžel odišiel domov, žena ešte v Chorvátsku zostala: Chcela si užívať na lodi, zažila horor!

(Zdroj: thinkstock.com)

ZADAR - Polícia zo Zadaru mala v sobotu plné ruky práce. Zadržala dvoch mužov obvinených zo znásilnenia 34 ročnej turistky zo Slovinska. Skutok sa mal odohrať na výletnej lodi. Výpovede oboch strán sa rozchádzajú. Aká je pravda, je na zistení kompetentných úradov.

V pondelok večer 18. júla sa mal stať skutok, z ktorého boli obvinení dvaja muži. Zatknutí bol 44 ročný majiteľ lode a 51 ročný kormidelník. Žena nahlásila skutok na ceste do rodného Slovinska, až deň po tom, ako sa mal stať.
 
Slovinka uviedla, že mužov stretla už niekoľko dní pred incidentom a v inkriminovaný večer ju zavolali na výletnú loď, ktorá kotvila v prístave mesta Zadar. Podľa neoficiálnych informácií, slovinská turistka prišla na dovolenku do chorvátskeho mesta Zadar s manželom, ktorý po 7 dňoch odišiel a žena na mieste ostala sama ďalší týždeň.
 
Obaja muži boli vypočutí políciou a obvinenie za znásilnenie bolo následne odovzdané vyšetrujúcemu sudcovi Krajského súdu v Zadare. Po vykonaní potrebných opatrení ich vyšetrujúci sudca Hrvoje Visković nechal vo väzbe po dobu 30 dní. Obvinení popierajú skutok, za ktorý boli vzatí do väzby. Tvrdia, že sú nevinní. Následne v kancelárií okresného zastupiteľstva priznali, že k pohlavnému styku prišlo, avšak podľa ich tvrdení 34 ročná turistka s tým dobrovoľne súhlasila. Odmietajú obvinenia o znásilnení. 

 

Viac o téme: ChorvátskoŽenaZnásilnenieTuristka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu