Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO drámy na safari: Žena vystúpila z auta, potom sa rozpútalo krvavé peklo

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: profimedia.sk)

PEKING - Okamihy hrôzy, na ktoré do konca života nezabudnú. Presne to zažili návštevníci safari parku v čínskej metropole Peking, keď pred ich očami tigre rozmetali ženu a ďalších zranili. Informujú o tom zahraničné médiá.

Jeden tiger sa vrhol na mladú ženu hneď ako vystúpila počas rodinnej hádky z auta; zjavne si šla spor skonzultovať s vodičom. Na pomoc napadnutej žene sa pokúsil pribehnúť vodič a tiež staršia žena z rovnakého auta. Práve tú iný tiger zabil, opísala čínska tlač sobotný incident. V aute bolo okrem vodiča a dvoch žien ešte dieťa.

Miestne úrady potvrdili, že útok šeliem sa odohral v parku, ktorý sa nachádza kúsok od Veľkého čínskeho múru. Návštevníci smú vo vlastných autách vojsť do miest, kde sa voľne pohybujú šelmy, ale majú prísne zakázané z áut vystupovať.

Podľa videozáznamu dorazili strážcovia parku vo svojom aute na miesto o niekoľko sekúnd, ale jednu z žien sa im už nepodarilo zachrániť. Žena, ktorá napadnutie prežila, je v starostlivosti lekárov. Podrobnosti o jej stave nezverejnili.

Park sa o nešťastí na svojej internetovej stránke nezmienil. Uviedol len, že bude dva dni zavretý, pretože podľa predpovede hrozia silné dažde. Podľa britských novín The Sun sa takéto nešťastie v tomto parku nestalo po prvýkrát: v auguste 2014 tam šelmy zabili strážcu.

Viac o téme: TigerSafariPeking
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu