Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Desivý nález v Prahe: V kontajneri našli novorodenca, bol zavraždený!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

PRAHA - V triediarni plastov v Prahe 10 bola v noci na sobotu nájdená mŕtvola novorodenca. Telo bolo zabalené v igelite. Dieťa podľa všetkého zomrelo násilnou smrťou, policajti pátrajú po páchateľovi, o pomoc žiadajú verejnosť i zdravotníkov z gynekológie a pôrodníc, uviedla na webe hovorkyňa Andrea Zoulová.

Policajný lekár konštatoval, že ide s najväčšiu pravdepodobnosťou o donosené dieťa. "Presnú príčinu smrti a ďalšie súvislosti objasnia až výsledky nariadené súdnou pitvou. Vzhľadom k okolnostiam zahájil vyšetrovatel bezodkladne úkony trestného stíhania vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy," uviedla hovorkyňa. 

Detektívi pátrajú po pachateľovi, ktorý zrejme dieťa pohodil v druhej polovici týždňa do kontajneru s triedeným odpadom niekde v Prahe alebo v Stredočeskom kraji.

 

 

"Polícia zároveň žiada o pomoc a spoluprácu širokú verejnosť i zdravotníkov gynekologických a pôrodnických ambulancií. Akúkoľvek informáciu o žene, ktorá bola donedávna vo vysokom štádiu tehotenstva a v súčasnej dobe je podľa výzoru už po pôrode a bez dieťaťa, príjmu policajti prostredníctvom tiesňovej linky 158," dodala Zoulová.

Viac o téme: KontajnerDieťaPraha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu