Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Najbezpečnejšie krajiny sveta: REBRÍČEK odhalil, kde sa oplatí žiť

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: liveabsolute.me)

DUBAJ - Každý, kto sa plánuje usadiť, určite zisťuje, ktoré miesto na svete ponúka najväčšie bezpečie. Ľudia hľadajú pre svoj život to najlepšie. Chcú žiť bez strachu, v pohodlí a v pokoji.

Pre bohatých ľudí je hlavnou podmienkou pre život so svojimi rodinami bezpečnosť. Okrem nej aj to, ako sa v danej krajine zaobchádza zo ženami. To najviac zaváži pri výbere krajiny budúceho domova pre milionárov. Skupina New World Wealth, ktorá sa špecializuje na bohatstvo a migráciu vypracovala štúdiu a zistila, ktoré krajiny ponúkajú najlepšie podmienky pre život a ochranu žien pred otroctvom, prepadmi, útokmi, obchodovaniu s ľuďmi a znásilneniami. „V skutočnosti má najlepšie vyhliadky krajina, ktorá zabezpečí tieto podmienky,“ vyjadrila sa skupina New World Wealth. Na základe hodnotenia a rozhovorov so ženami, ktoré pravidelne cestujú sú podľa odborníkov najbezpečnejšími krajinami sveta práve tieto: 

1. Austrália 

"Austrália je krajina, ktorá má veľký zmysel pre spoločenstvo a väčšina ľudí, ktorí tam žijú, má obdobný hodnotový systém," hovorí New World Wealth. Imigračná politika v Austrálií je jedna z najprísnejších na svete. Vďaka tomu je zabránený vstup do krajiny možným páchateľom, ktorí predstavujú ohrozenie pre ženy. Sociálne služby a polícia sú tiež v tejto krajine na veľmi vysokej úrovni. 

Opera v Sydney, Austrália
Zobraziť galériu (5)

2. Nový Zéland 

Nový Zéland je porovnateľný s Austráliou. Tiež tu veľmi dobre funguje hodnotový systém a efektivita policajného zboru. 

Hory, ovce… krajinka ako
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: repre. foto katalóg ESO travel (Bigstockphoto.com ))

3. Kanada  

Kanada si vyslúžila tretie miesto v rebríčku. Je tu nízka miera kriminality a v porovnaní so Spojenými štátmi americkými je tu oveľa väčšia efektivita práce policajtov. 

4. Spojené štáty americké

Spojené štáty americké, sú síce považované za menej bezpečné ako susediaca Kanada, ale aj napriek tomu je táto krajina považovaná za jednu z najbezpečnejších pre ženy. Vedú kampaň proti týraniu žien, detí a zvierat a to je dôvodom prečo je zaradená na popredných priečkach. Mnoho žien v USA nosí pri sebe strelné zbrane, čo je odstrašujúcim faktorom pre páchateľov. 

Biely Dom
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

5. Škótsko 

Škótsko uzatvára prvú päticu najbezpečnejších miest sveta. Považuje sa za top krajinu v Európe 

Ostatné kontinenty 

Z afrického kontinentu sú považované za najbezpečnejšie krajiny: Maurícius, Namíbia a Botswana. V Ázii vyhráva Japonsko a Srí Lanka. 

Najbezpečnejšie krajiny sveta: REBRÍČEK
Zobraziť galériu (5)

Viac o téme: SvetBezpečnosťKrajiny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu