Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Smrť v priamom prenose: Býk zabil toreadora (†29) pred zrakmi zhrozených divákov, VIDEO hororu!

Victora Barria prebodol býk. Zobraziť galériu (2)
Victora Barria prebodol býk. (Zdroj: profimedia.sk)

TERUEL - Dvadsaťdeväťročný toreador Victor Barrio zomrel v sobotu pod rohmi býka v zápase, ktorý naživo vysielala miestna televízia. Barria nezachránil ani rýchly prevoz do nemocnice a podľahol zraneniam. Mladík sa tak stal prvou obeťou tejto nebezpečnej tradície v Španielsku, po viac ako dvadsiatich rokoch.

FOTO a VIDEO nie sú vhodné pre neplnoletých divákov a ľudí s citlivou povahou!

Victor Barrio utrpel smrteľné zranenie počas zápasu v meste Teruel vo východnom Španielsku. Mladíka previezli do nemocnice v bezvedomí, no lekári už neboli schopní zachrániť mu život.

Podľa portálu larazon.es toreadora zvalilo na zem vyše 500-kilové zviera a do hrudníka mu zaborilo svoj roh. Šokovaní diváci, ktorí videli tragédiu v televízii, začali okamžite nahranú scénu zdieľať na sociálnych sieťach.

Smrť v priamom prenose:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Hoci úmrtia na najznámejších španielskych býčích behoch sú pomerne časté, až okolo 10 obetí býva zaznamenaných každý rok na celom svete, smrť posledného matadora sa odohrala v roku 1987.

Barrio pritom nebol žiadny amatér, ale profesionál a držiteľ viacerých ocenení. Portál MailOnline dodal, že pokým toreador zo zápasov vo väčšine prípadov vyviazne so zdravou kožou, zviera zakaždým zomiera, len ak prevedie výnimočný výkon, dá sa očakávať že bude ušetrené.

Viac o téme: BýkToreadorVictor Barrio
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu