Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Nemeckom otriasla brutálna trojnásobná vražda: Muž zabil sekerou svoju ženu a jej deti!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

RAVENSBURG/KOSTNICA - Brutálnu trojnásobnú vraždu vyšetrujú nemeckí kriminalisti v Unterschbachu v okolí Ravensburgu, kde zrejme 53-ročný muž v noci nadnes pripravil sekerou a nožom o život 37-ročnú manželku a dve nevlastné dcéry vo veku 14 a 18 rokov.

Polícia podozrivého z trojnásobného hrdelného zločinu zadržala na mieste činu, informovali dnes prokuratúra v Ravensburgu, ako aj policajné prezídium v Kostnici. Policajtom, ktorých alarmovali nielen susedia, ale aj jedna z neskorších obetí, sa na mieste činu naskytol obraz hrôzy. Popri obetiach na rôznych poschodiach domu našli muži zákona aj podozrivého zo zločinu s malou päťročnou vlastnou dcérkou, ktorá podľa doterajších poznatkov nebola svedkom krviprelievania, pretože asi spala.

Muž mal podľa vlastných slov v úmysle zabiť aj najmladšie dieťa, avšak nie doma, a potom skoncovať s vlastným životom. Zadržaný sa k činu priznal, jeho motívom boli podľa mediálnych informácií zrejme rodinné nezhody, ktoré sa prejavovali už niekoľko mesiacov. Manželka, s ktorou sa zoznámil pred 11 rokmi v Thajsku, mala údajne nového priateľa a jej partner sa obával, že ho opustí. Zadržaného mali ešte dnes predviesť pred sudcu, ktorý rozhodne o uvalení väzby. Prípadom sa zaoberá 14-členná skupina kriminalistov.

Viac o téme: VraždaRavensburg
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu