Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nepoučiteľná! Češka išla k lekárovi, synčeka nechala v rozpálenom aute: Zachránila ho náhoda

  Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Kenrockwell.com)

ŽATEC - Ďalší šokujúci prípad dieťatka ponechaného v rozpálenom aute. Minúty hrôzy prežila predavačka lahôdok, keď sa vybrala v pondelok k lekárovi. Na parkovisku si vo vedľajšom aute všimla dieťatko (1,5). Šokujúce je, že v rozhorúčenom aute bolo zavreté úplne samo a na nič nereagovalo. Na obrovské šťastie, v poslednej chvíli sa ho podarilo zachrániť.

Incident sa stal v českom meste Žatec. Chlapčekovo telíčko zbadala Pavla, keď zo svojho auta vybrala dvoch psíkov a uviazala ich s miskou vody do tieňa, pretože išla k lekárovi na polikliniku. Odrazu zbadala chlapčeka vo vedľajšom seate. "Ten chlapček visel bezvládne v sedačke. Bolo skoro poludnie, v aute horúco a on mal topánočky, nohavice, tričko a sveter. Na prvý pohľad nebolo poznať, či spí, alebo skolaboval. Klopala som na neho, jeden pán skúšal auto rozhýbať, a tým ho prebudiť, nič nepomáhalo," opísala záchrankyňa pre český blesk.cz. Okamžite preto volali políciu, no do ich príchodu nečakali a okno auta rozbili. Dieťatko tak vytiahli von a zachránili ho v poslednej chvíli. "Keď sme chlapčeka vytiahli, bol celý horúci a spotený. Vyzliekli sme ho a osviežili vodou, ktorú kvôli psom stále vozím so sebou," doplnila. 


Prečítajte si aj:

Hrozivá smrť dievčatka (†2): Matka ho nechala v rozpálenom aute, myslela si, že je v škôlke


Na miesto dorazila aj matka dieťatka. Je potrebné povedať, že tak urobila, už keď bolo po všetkom. "Uviedla, že potrebovala ísť k lekárovi s druhým dieťaťom. Pretože chlapček v aute tvrdo zaspal, nechcela ho budiť," ozrejmila policajná hovorkyňa Marie Pivková. Matka tvrdila, že bola preč len niekoľko minút. Parkovací lístok ale ukazoval, že auto na mieste stálo viac než hodinu. Českí policajti sa teraz prípadom zaoberajú. 

Viac o téme: AutoChlapčekHorúčavy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu