Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Úbohý Rus nabúral oligarchovi Rolls-Royce: VIDEO zrážky, po ktorej sa mu zrútil celý svet

Zobraziť galériu (10)
(Zdroj: FOTO a VIDEO: YouTube/Алексей Хорошилов)

ČEĽJABINSK - Vladislav Kantemirov je veľký smoliar. Ešte netušil, že jazda cez križovatku sa mu stane takmer osudnou. Zrazil sa totiž s ruským oligarchom, ktorému nabúral luxusný Rolls-Royce. Teraz za to draho zaplatí. Lenže nemá z čoho a tak zvažuje radikálny krok.

Bohatému Rusovi Alexandrovi Artisovovi spôsobil pri zrážke škodu za milióny rubľov, píšu ruské médiá. A niekto to bude musieť zaplatiť. Tým je úbohý Rus Vladislav, ktorý teraz zvažuje, že predá niektorý zo svojich orgánov. Incident na križovatke ja zachytený aj na kamere. Pri divoko vyzerajúcej zrážke našťastie nikto neprišiel o život.

Vladislav Kantemirov
Zobraziť galériu (10)
Vladislav Kantemirov  (Zdroj: FOTO a VIDEO: YouTube/Алексей Хорошилов)

Vladislav na videu mieri na križovatku a po chvíli vráža do prepychového vozidla oligarchu. Silný náraz odhodí oligarchovo vozidlo obďaleč. Z Vladislavovho auta sa začne po chvíľke valiť dym. Ruské médiá, na ktoré sa odvoláva britský denník Daily Mail, vyčíslili škody na 5 miliónov eur.

Miliónová škoda je pre Vladislava devastačná. Nemá to totiž z čoho zaplatiť, mesačne zarába iba niečo vyše 40 tisíc rubľov. Po tom, čo prišiel mužovi dopis zo súdu, začali problémy. Ak nechce zbankrotovať a skončiť vo väzení, zvažuje predať jeden zo svojich orgánov.

Úbohý Rus nabúral oligarchovi
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: FOTO a VIDEO: YouTube/Алексей Хорошилов)

Zaujímavé je, že po medializácii prípadu o nešťastnom Vladislavovi, ktorý musí zaplatiť obrovskú škodu, sa postupne začali mobilizovať neznámi ľudia, ktorí mu chcú pomôcť. Ako to dopadne, zatiaľ nie je vôbec jasné.

Alexander Artisovov
Zobraziť galériu (10)
Alexander Artisovov  (Zdroj: FOTO a VIDEO: YouTube/Алексей Хорошилов)

Viac o téme: RuskoOligarchaLuxusne autoVladislavLadvina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu