Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Strašné! Horor na dovolenke v Španielsku, otec zachránil synčeka (4) pred únosom z hotela!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: http://www.thinkstockphotos.com/)

MANCHESTER - Brit Shaun Kennedy (35) prežil na dovolenke v španielskom letovisku Roquetas de Mar doslova horor. Jeho štvorročného syna sa pokúsil uniesť neznámy muž, keď sa spolu viezli vo výťahu hotela Best Sabinal. Našťastie sa mu podarilo útočníka spacifikovať a s chlapcom sa dostať do bezpečia, no reakcia miestnej polície ho totálne sklamala. Preto chce varovať aspoň ostatných turistov, aby si dávali pozor.

Britský pár zažil na dovolenke horor: VIDEO Modelku s priateľom zbila ochranka hotela!

Shaun po návrate z júnovej dovolenky pre Manchester Evening News uviedol, že všetci boli práve na obede, keď sa rozhodol, že je načase, aby vzal Chasea do izby, nech si trošku pospí a odpočinie. Nastúpili preto spolu do výťahu a na jednotke sa k nim pripojil nejaký muž.

"Bol to černoch, vysoký okolo 190 cm. Pozrel sa na Chasea a povedal mu ahoj. Obrátil som sa na syna a požiadal ho, aby mu pekne odzdravil, čo aj urobil. Pomyslel som si, že ten pán chcel byť jednoducho milý. My s Chaseom sme šli na tretie poschodie, muž stlačil gombík na druhé. Dvere sa otvorili a keď sa už zatvárali, schmatol Chasea," opísal pekelné chvíle Brit.

Najprv sa chlapca snažil odtiahnuť za ruku, potom ho schytil za nohy, ale našťastie Shaun ho stihol nasledovať a skočiť na muža skôr, ako sa do seba pustili. "Podarilo sa mi ho dostať na zem, vtedy som zobral Chesea a utekal s ním preč," dodal Shaun, ktorý spravil poplach na recepcii, no reakcia polície bola veľmi pomalá.

"Policajti nevedeli slovo po anglicky, takže hotelový recepčný nám prekladal. Skontrolovali okolie hotela, a to bolo všetko. Nechcel som ísť na policajnú stanicu. Nezdalo sa, že by ich zaujímalo, čo som im hovoril," posťažoval sa na policajné postupy ešte stále šokovaný otec.

Chase sa momentálne zotavuje z nepríjemného zážitku, na nohe má popáleniny od koberca z hotelovej chodby, po ktorej bol ťahaný a stále sa prebúdza uprostred noci. Shaun si z incidentu odniesol zakrvavenú tvár, opuchnutú ruku a zranené koleno. O hororovej epizóde informoval aj cestovnú kanceláriu a ostatných aspoň cez médiá varuje, aby boli opatrní.

Viac o téme: HotelúnosŠpanielsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu