Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Dovolenkový masaker v ostrovnom raji: Do hotelovej izby sa vkradol psychopat s nožnicami

Angie a Tommy
Angie a Tommy (Zdroj: gofundme.com)

HOBART/APIA - Pár z Austrálie prežil na dovolenke traumu, aká sa ani nedá opísať slovami. Do hotelovej izby sa im vkradol muž so zvrátenými úmyslami a navždy im zjazvil život. Jackson musel bezmocne sledovať, čo robí násilník s jeho priateľkou.

Angie Jacksonová bola s priateľom Tommym Williamsom v krásnom štvorročnom vzťahu. Keď sa však minulý rok v septembri vybrali na dovolenku na Samoa, v hlbokej noci, o druhej ráno, sa im do hotelovej izby vkradol nezvaný hosť. Oboch partnerov zviazal a Angie surovo znásilnil pred očami Tommyho. Predtým, ako sa vyparil preč aj s ich vecami, museli žobroniť, aby ich nechal nažive, uviedla na nadačnej stránke Gofundme.com sestra znásilnenej ženy, ktorá sa ju snaží podporiť.

Turistka (†21) snívala celý život o dovolenke v Turecku: Posledný výlet pred návratom a bola mŕtva

„Všimla som si neznámeho miestneho muža, ako sa krčí v kúte. Skríkla som tak hlasno, ako som len mohla a stuhla som. Podišiel ku mne s veľkými nožnicami a obrátil ich proti mne. Na moje výkriky sa zobudil aj Tommy a išiel mi pomôcť,“ opísala Angie. Bol však konfrontovaný s agresorom, ktorý obrátil nožnice aj proti nemu. Dvojica sa snažila útočníka upokojiť, a zároveň sa chrániť. Ostrovan im v lámanej angličtine povedal, aby boli ticho. V opačnom prípade ich mienil zabiť.

Útočníka evidovala polícia už dávnejšie

K stretu došlo po tom, ako sa dvojica ráno prebúdzala, aby ráno chytila taxík na letisko do Sydney. Angie vyliezla z postele, aby sa stihla osprchovať. Keď však zažala svetlo, zmeravela od hrôzy. Uvidela muža, ktorý sa im v noci tajne vkradol do izby. Útočník partnerov pod hrozbou smrti zviazal, zhasol svetlá a uistil sa, že vstupné dvere sú zamknuté. Obral ich o všetky cennosti vrátane peňazí a Angie znásilnil.

Zúfalí turisti v pýche Thajska: FOTO Dovolenkový raj sa pred ich očami zmenil na smetisko

Agresorom mal byť psychicky narušený muž, ktorý prišiel skontrolovať, či stále potrebujú odvoz. Po hororovom incidente trpia obava partneri posttraumatickou stresovou poruchou. Tvár útočníka sa im však podarilo identifikovať z policajných záznamov. Páchateľa zatkli a teraz čaká na ortieľ súdu.

Dvojica sa aktuálne usiluje zohnať finančné prostriedky na cestu do Samoa, aby tam mohla 27. júna svedčiť na súde proti páchateľovi a zaplatiť si právnika. Obaja chcú, aby bolo zlo potrestané a vinník si odsedel za mrežami čo najdlhší trest.

Dovolenkový masaker v ostrovnom
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: gofundme.com)

Viac o téme: DovolenkaSamoa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu