Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Muža naštvalo, že jeho dieťa odrodil gynekológ: Prišiel ho do nemocnice zavraždiť!

Muhannad Al Zabn
Muhannad Al Zabn (Zdroj: Twitter/Gulf Daily News)

RIJÁD - Novopečený otec zo Saudskej Arábie premenil radosť z narodenia svojho dieťaťa na plač. Vybral sa za gynekológom, ktorý pomohol jeho krvi na svet, vytiahol zbraň a na mieste chcel vykonať rozsudok smrti. Gynekológ mal však šťastie a útok prežil.

Saudskoaraba pôrod manželky nahneval – dôvodom bol kuriózny fakt, že gynekológovi pri pôrode neasistovala žiadna žena. Gynekológ Muhannad Al Zabn nemal podľa manželka rodičky právo vykonať pôrod sám.

Pamätáte si ešte na najsexi gynekológa? Tento muž ho zosadil a u žien ide poriadne na dračku!

Dieťa strelca sa narodilo minulý mesiac v saudskoarabskom meste Rijád. Podľa miestnych médií šiel otec novorodenca do nemocnice za gynekológom na osobnú návštevu. Vyhlásil, že mu chce poďakovať za narodenie potomka. Obaja muži sa stretli v nemocničnej záhrade, kde otec vytiahol na gynekológa zbraň ukrytú pod oblečením a vypálil na lekára.

Strelec z miesta činu impulzívne ušiel a postreleného lekára museli okamžite umiestniť na jednotku intenzívnej starostlivosti. Polícii sa napokon vinníka podarilo dolapiť a zatknúť. Prípad vyšetrujú ako pokus o vraždu. Väčšina ľudí čin pomstychtivého otca tvrdo odsúdila a vyjadrila sympatie voči pôrodníkovi, ktorého sa lekárom podarilo vrátiť do života, uviedol portál Gulfnews.com.

...

Viac o téme: GynekológMuhannad Al Zabn
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu