Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO V bytovke vypukol desivý požiar: Rodina vyskakovala z okna, mama s 11-mes. dieťatkom

rodina musela vyskakovať z okna
rodina musela vyskakovať z okna (Zdroj: Foto: youtube)

STRUNINO - Šokujúcu udalosť zažili obyvatelia ruského mesta Strunino. Z okna panelákového bytu sa valil hustý dym. Bezmocní členovi rodiny museli v panike povyskakovať, aby si zachránili životy. Incident je zachytený na video.

Požiar vypokul v byte na štvrtom poschodí. Hustý dym ale zablokoval byt o poschodie vyššie. Býva v ňom rodina s deťmi. Rodičia boli nútení z okna deti doslova vyhodiť a následne vyskočili aj oni. Incident na chodníku sledovali náhodní okoloidúci, ktorí sa pod oknom pristavili a vyskakujúcich ľudí sa usilovali zachytiť. Otec rodiny sa zranil, skončil na ošetrení v nemocnic. 

Žena pripravovala lievance

Obyvateľka bytu na štvrtom poschodí pripravovala lievance. V dôsledku neopatrnej manipulácie vypukol požiar, ktorý sa okamžite začal šíriť po byte. 

Celý desivý incident je zachytený na videu. Ako infromuje vladtv.ru, z balkóna bytu na piatom poschodí vyskočila mama s 11-mesačným dieťaťom, potom ďalšie deti, a to Eugen a jeho sestra Xenia a posledný otec Vitaly. Práve on si uvedomil, že z bytu sa kvôli hustému čiernemu dymu nedostanú. S rodinou preto vybehol na balkón. "Nemyslela som vôbec na nič, len na to, ako zachrániť svoje deti," povedala mama Elena. 

Hasiči dokopy evakuovali 12 ľudí. Oheň zachvátil plochu s veľkosťou 25 metrov štvorcových. Na mieste zasahovalo osem hasičov s tromi kusmi hasičskej techniky. 

Viac o téme: BytPožiarRusko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu