Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Stret matiek s kočíkmi na chodníku skončil krvavou drámou: Z banality pokus o vraždu!

Hádka na ulici v Plzni
Hádka na ulici v Plzni (Zdroj: Foto: YouTube/ krimi plzeň)

PLZEŇ - Obyčajná dennodenná situácia v českom meste Plzeň skončila pokusom o vraždu. Dve po chodníku oproti sebe idúce rodiny si skočili pre banalitu do vlasov. Jedna z agresívnych žien vytiahla nôž a konala.

Incident sa odohral v samotnom centre mesta Plzeň. Dve rodiny sa začali hádať na úplnej hlúposti. "Zámienkou hádky bolo, že väčšia skupina išla po chodníku roztiahnutá tak, že sa nedalo prejsť. Je ale možné, že sa poznali medzi sebou z minulosti, poznám ich z videnia," opísala svedkyňa šokujúceho incidentu pre krimi-plzen.cz. Následne sa strhla hádka, obe strany si vulgárne nadávali. Na ženu, ktorá mala dieťa v kočíku, zaútočila nožom iná žena.  


Prečítajte si aj: 

VIDEO Brutálnej bitky v Žiari n. Hronom: Konflikt vyvolala hádka, v bare lietali facky a kopance


Do hádky sa zapojilo okolo desať ľudí, miestami blokovali aj cestu. Ako opísali svedkovia, prvá zaútočila mladšia asi 20-ročná žena. "Tie ženské sa fackovali a potom tá mladšia siahla do podprsenky a vytiahla taký menší nožík a bodla alebo porezala tú staršiu do krku," opísal svedok. Zbesilo pri tom vykrikovala, že druhú ženu zabije. Nebezpečnú situáciu sa usilovali upokojiť mestskí policajti, ktorí incident videli. 

Poranená žena skolabovala, museli zasahovať privolaní záchranári. S bodným poranením krku ju previezli do nemocnice. Polícia útočníkov na mieste zadržala.
 

Škaredá hádka je zachytená na video

Pozrite si video, ktoré celú situáciu zachytáva. Vidno na ňom, ako po ulici idú tri osoby - dve ženy s kočíkom a jeden muž. Oproti nim kráča muž so ženou, ktorí vyvolajú konflikt, pretože nemajú kadiaľ prejsť. Hádku iniciovala blondína, ktorá začala ženám s kočíkom nadávať. Rodina s kočíkom chce odísť, no žena za nimi stále kričí a podľa svedkov aj vulgárne nadáva. 

Viac o téme: BitkaKočíkyPlzeň
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu