Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO Dráma v zoo: Naháč skočil medzi levy, šelmy ho trhali pred očami zhrozených divákov!

Levy sa vrhli na muža. Zobraziť galériu (3)
Levy sa vrhli na muža. (Zdroj: Twitter/vghist, YouTube/NoticiasChelmevision)

SANTIAGO DE CHILE - Mladý muž (20) v Čile sa rozhodol spáchať samovraždu tak, že sa nechá roztrhať levmi v zoologickej záhrade. V sobotu ráno dobrovoľne vstúpil do ich výbehu, chovatelia ale dve zvieratá zastrelili, aby mu zachránili život. Teraz je vo vážnom stave v nemocnici. V čase incidentu bolo miesto plné návštevníkov, podľa tamojších médií sa medzi divákmi nachádzali aj deti, ktorým rodičia zakrývali oči.

Rodičia fotili synčeka (2) v ZOO: Pár sekúnd nato prišla dráma, ktorá zmenila jeho život

Dvadsaťročný Franco Luis Ferrada Roman sa pred návštevníkmi vyzliekol a vliezol do výbehu šeliem. Zvieratá sa s ním najprv hrali a potom ho napadli. Spôsobili mu vážne zranenia, nakoniec ho ale nezabili, pretože chovatelia ich včas zastrelili. Polícia neskôr v oblečení našla samovražedný odkaz.

Zábery nie sú vhodné pre maloletých divákov a ľudí s citlivou povahou

VIDEO Dráma v zoo:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter/vghist, YouTube/NoticiasChelmevision)

"Zoo má zavedený bezpečnostný protokol, pretože životy návštevníkov sú pre nás prioritou," uviedla riaditeľka záhrady Alejandra Montalbaová. Podľa nej museli chovatelia konať rýchlo a pretože nemali k dispozícii dostatočne účinné uspávajúce prostriedky, neostávalo im nič iné ako samca a samicu zabiť.

VIDEO Dráma v zoo:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter/vghist, YouTube/NoticiasChelmevision)

Podľa svedkov mladík vykrikoval čosi o Ježišovi a podobných náboženských veciach. V samovražednom liste údajne robil narážky na to, že za jeho pokusom vziať si život je apokalypsa. Otec, ktorý bol v tom čase v zoo so synom, sa pre spravodajský kanál Chilevision vyjadril: "Všetci začali kričať, keď ho videli." "Bolo tam veľa detí, rodičia im zakrývali oči," dodal ďalší návštevník.

Viac o téme: ZooSamovraždaLevSantiago de Chile
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu