Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Obrovská tragédia: Mama si myslela, že dcérku (2) vysadila v škôlke, prišla pre dieťa a...

miesto nešťastia Zobraziť galériu (2)
miesto nešťastia (Zdroj: Foto: WLBT)

GLUCKSTADT - Obrovské nešťastie sa stalo v americkom štáte Mississippi. Matka zabudla svoje dieťatko v aute. Myslela si, že ho odniesla do škôlky. Na to, že tak neurobila, prišla až, keď už bolo príliš neskoro. Dievčatko, žiaľ, nemalo šancu peklo v aute prežiť.

Matka sa po hrozivej udalosti psychicky zrútila. Podľa šerifa Randyho Tuckera išlo o neuveriteľnú tragédiu. Ženu by podľa jeho slov nemali obviniť, záleží však od názoru prokuratúry.  

Obrovská tragédia: Mama si
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: WLBT)

K nešťastiu došlo nasledovne. Ako opísala polícia, mama bola celý čas v domnení, že dieťa vysadila pred odchodom do práce v predškolskom zariadení Little Footprints v meste Gluckstadte. Po práci nič netušiaca mama išla pre dieťatko do spomínanej škôlky. Zarazená učiteľka jej ale povedala, že dcérku ráno nepriviedla. Mame vyrazilo dych a vtedy si uvedomila, že dievčatko naozaj v škôlke ráno nevysadila. Vystrašená bežala k autu, čakal ju otrasný pohľad. Dcérka bola stále v autosedačke, už jej, žiaľ, nebolo pomoci. 

 

Matka pracuje v miestnej firme, Tucker povedal, že dennodennú rutinu, odniesť dieťa do škôlky a následne ísť do práce, porušila. "Je zrejmé, že dnes ráno vynechal tento krok. Je to veľmi nešťastné," cituje šerifa clarionledger.com. Úrady nezverejnili identitu dieťaťa ani rodiny. "Len by som požiadal všetkých, aby sa za rodinu modlili," uzavrel Tucker.

Video z miesta činu

Viac o téme: AutoDieťaTragédiaGluckstadt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu