Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Krutý trest za hrôzostrašný čin: Žene zaživa vyrezala dieťa z brucha!

Dynel Lane
Dynel Lane (Zdroj: SITA)

WASHINGTON - Tak skoro sa na slobodu po svojom hrôzostrašnom čine nedostane. Ako rozhodol súd v americkom Colorade, odsúdená Dynel Laneová (36) si odsedí vo väzení 100 rokov.

Bývalá zdravotná sestra bola obžalována z pokusu o vraždu Michelle Wilkinsonovej (27) a z nedovoleného ukončenia tehotenstva. Svoju obeť, ktorá bola vo ôsmom mesiaci tehotenstva, nalákala minulý rok v marci pod zámienkou predaja detských šiat k sebe domov, aby ju následne brutálne zbila, chladnokrvne vyrezala dieťaťko z jej brucha a pokúsila sa ju zabiť. 

Páchateľka potom mužovi, ktorý s ňou vtedy žil v domnení, že je tiež tehotná, povedala, že potratila, a preto ju odviezol do nemocnice. Bábätko, žiaľ, už lekári zachrániť nedokázali. Laneová však nebola obvinená z vraždy dieťatka, pretože koroner nedokázal zistiť, či bolo po vybratí z maternice ešte nažive. Obeť hrôzostrašného činu medzitým stihla zavolať sanitku, ktorá ju dokázala zachrániť. 

"Sudkyňa jasne počuva všetko, čo sme hovorili," vyjadrila sa po skončení súdu obeť, ktorej padol kameň zo srdca. Dodala, že je spravodlivosti bolo učinené za dosť. Naopak, vrahyňa sa počas celého pojednávania odmietla vyjadriť, a tak sa obeti ospravedlnila jej matka a rodina.

Viac o téme: Súd Dynel Laneová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu