Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Plavba loďou sa zmenila na nočnú moru: Pred očami cestujúcich sa odohrávala rodinná dráma

Keby prišla o minútu skôr, všetko mohlo byť inak! Zobraziť galériu (2)
Keby prišla o minútu skôr, všetko mohlo byť inak! (Zdroj: Youtube/Scott Thomas)

NASSAU - Karibská plavba sa matke na videu dramaticky vymkla z rúk. Keď zistila, že loď vyplávala z prístavu bez nej, zúfalstvo jej zovrelo hrdlo –neplávala totiž sama. Video dokumentuje, že meškať sa niekedy naozaj nevypláca.

„Tam je niekto, kto zmeškal loď,“ komentoval situáciu Scott Thomas, ktorému sa podarilo nakrútiť zúfalú matku kľačiacu na móle v bahamskom Nassau. Na lodi zabudla svoje deti, z neznámych dôvodov sa nestihla nalodiť včas. Pasažieri sa čudovali, ako je možné, že ženine deti sa ocitli na palube bez nej. Výletná loď sa však ani nesnažila spomaliť a začudovaní cestujúci len bezmocne sledovali srdcervúcu scénu.

S manželkou mal ísť na výletnú plavbu: Prvý šok, keď zomrela, ďalší šok mu pripravila cestovka

Na lodi podľa News.com.au ostali dve ženine deti – deväťročný chlapec a dvanásťročné dievča. Keď manžel zistil, že jeho žena na palube chýba, vystúpil z lode, aby sa s ňou mohol stretnúť, deti však ostali po zvyšok času spolu so strýkom na palube až do konca plavby. Rodičia medzičasom dostali náhradné ubytovanie. Loď s vyše 4000 cestujúcimi z bahamského prístavu vyplávala 21. apríla o 5.30 poobede. Smerovala na 14-dňovú plavbu po tom, ako 17. apríla opustila newyorský prístav.

Plavba loďou sa zmenila
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/Scott Thomas)

Viac o téme: Výletná loďKaribská plavba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu