Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Záhadná smrť na koľajniciach: Milenci naháňali mýtické monštrum, stalo sa najhoršie

Pri tragédii zomrela mladá žena (†26) Zobraziť galériu (4)
Pri tragédii zomrela mladá žena (†26) (Zdroj: Foto: wave3, Facebook)

LOUISVILLE - Za neuveriteľne záhadných okolností zomrela len 26-ročná Roquel Bainová z Ohia. Nešťastne zahynula pod kolesami vlaku po tom, čo s priateľom prenasledovala mýtickú postavu.

Uplynulý víkend sa Roquel so svojím priateľom rozhodli, že sa vyberú po stopách mýtickej postavy. Pár sa vybral prešetriť legendu v Louisville, ktorá hovorí, že tam straší čudesná postava s výzorom spolovice človek a spolovice koza. Nešťastie sa stalo na starých, no stále aktívnych koľajniciach.

Záhadná smrť na koľajniciach:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: wave3, Facebook)

Žena zomrela na mieste po tom, čo ju prešiel vlak. Jej priateľ vyviazol bez zranení. Ako informuje wave3.com, mnohí obyvatelia v tejto oblasti tvrdia, že mýtus už zobral za posledných 30 rokov životy mnohých, aj napriek tomu, že v okolí je plot a varovania. "Ak ste v polovici trate a vlak príde, musíte skákať, bežať alebo to dostanete," povedal miestny obyvateľ a dodal: "Keď ste mladý, myslíte, že budete žiť večne. Je to eufória. Alebo si dotyční myslia, že môžu predbehnúť vlak."

Záhadná smrť na koľajniciach:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: wave3, Facebook)

Obyvatelia ostali z nešťastia otrasení, svorne hovoria, že vlaky tadiaľ premávajú približne každých tridsať minút. O tragédiách, ktoré sa tam stali v minulosti, všetci vedia a aj napriek tomu stále riskujú.

Viac o téme: TragédiaSmrťMýtická postava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu