Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO Streľba v USA: Muž útočil v reštaurácii, o život prišlo 7 ľudí, polícia ho už zadržala

(Zdroj: YouTube)

KALAMAZOO - Streľba v meste Kalamazoo v americkom štáte Michigan si v noci nadnes vyžiadala najmenej šesť obetí. Informovala o tom televízia Fox News s odvolaním sa na miestnu políciu.

Neznámy strelec zabil štyroch ľudí v reštaurácii Cracker Barrel a ďalších dvoch pri predajni áut. Ďalšiu ženu zasiahlo niekoľko striel na inom mieste v meste. Jej zdravotný stav nie je známy. 

Polícia zadržala muža, ktorý v meste Kalamazoo zabil šesť ľudí

Polícia zadržala podozrivého, ktorý v meste Kalamazoo v americkom štáte Michigan zastrelil v noci nadnes šesť ľudí a ďalšie tri osoby ťažko zranil. Informovala o tom agentúra AP s odvolaním sa na vyhlásenie miestnej polície.

Zástupca šerifa v okrese Kalamazoo Paul Matyas pre televíziu WWMT-TV uviedol, že podozrivý bol zadržaný v centre Kalamazoo a pri zatýkaní nekládol odpor. Na otázku, či skutočne ide o strelca, ktorý dnes zabil šesť ľudí, Matyas odpovedal: "Hrozba pre verejnosť pominula. Podozrivého sme zadržali." 

Strelec, ktorým je podľa polície 45-ročný beloch, zabil štyroch ľudí pred reštauráciou Cracker Barrel v Kalamazoo a ďalších dvoch pri predajni áut značky Ford. Okrem toho strieľal páchateľ aj pred obytným komplexom v centre mesta. Zakaždým strieľal z auta, ktorým sa vozil po meste, a svoje obete si vyberal náhodne. Motív jeho konania je zatiaľ neznámy. 

Streľba v Kalamazoo má siedmu obeť; je ňou 14-ročné dievča

Na sedem mŕtvych stúpol počet obetí muža, ktorý v meste Kalamazoo v americkom štáte Michigan, strieľal zo svojho auta na náhodne vybrané obete. Informovala o tom agentúra AP. Siedmou obeťou strelca je 14-ročné dievča, ktoré bolo po incidente prevezené v kritickom stave do nemocnice, kde svojim zraneniam podľahlo.

Viac o téme: StreľbaMichiganKalamazoo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu