Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

V tejto reštaurácii sa tlačili zvratky do krku aj otrlým kontrolórom: FOTO Našli v nej...

Raj baktérií nakoniec zatvorili. Zobraziť galériu (4)
Raj baktérií nakoniec zatvorili. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Keď nemáte veľa času, ale v žalúdku vám už vyhrávajú všetci muzikanti, skočíte si do najbližšej reštaurácie s rýchlym občerstvením a zjete to, čo ste si vybrali a zaplatili. Nevidíte totiž do priestorov, kde sa jedlá pripravujú, pretože ak by sa tak stalo, už by ste do niektorých prevádzok nikdy viac nevkročili. Pohľad na to, čo objavili hygienici v Anglicku, vás pravdepodobne donúti častejšie si variť pokrmy doma.

Nenechajte sa nachytať, nič nie je zadarmo: SOI opäť pokutovala za šmejďácke praktiky

Rýchle občerstvenie s názvom Tasty Chicken 'n' Pizza v anglickom Walthamstowe nasadilo latku nechutnosti naozaj vysoko. Všetkých, ktorí uvideli nasledujúce zábery v britských médiách a niekedy si tu objednali vyprážané kurča či pizzu, pravdepodobne naplo a boli radi, že neskončili v nemocnici na infekčnom oddelení s nepríjemnými dôsledkami.

V tejto reštaurácii sa
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Inšpektori dali prevádzke nulové hodnotenie po tom, čo zistili, že sa tu zamestnanci a vedenie dopustili "jedných z najhorších porušení hygienických predpisov", aké kedy videli. V ceste na pizzu našli myší trus, ale to ešte nebolo nič oproti ľudským a zvieracím výkalom rozmazaným po stenách.

V tejto reštaurácii sa
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Myši sa voľne pohybovali po dlážke a živili sa tým, čo sa na nej povaľovalo. Nehovoriac o tom, že podlaha bola zaliata šťavami zo surových kurčiat. Ako čerešnička na torte už pôsobilo iba kanalizačné potrubie vedené cez reštauráciu a absencia mydla.

V tejto reštaurácii sa
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

V pečive na FOTO našli obrovskú nechutnosť: Stačil pohovor s ruskou firmou a hneď sa veci zmenili

"To je určite to najhoršie, čo som videl za dlhé roky," uviedol člen mestskej rady Clyde Loakes a dodal, že prevádzku zatvorili, pričom s majiteľmi sa teraz vedú vážne rozhovory. "Ako si niekto na Zemi môže myslieť, že môže podávať jedlo v takýchto podmienkach?," položil rečnícku otázku, na ktorú by ale mnohí chceli poznať odpoveď.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu