Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

VIDEO Žurnalistka si to odniesla v priamom prenose: Ďalšie sexuálne útoky v Nemecku?!

Esmeralda Labye
Esmeralda Labye (Zdroj: Youtube/RTBF)

KOLÍN NAD RÝNOM - Novinárka práve robila reportáž z kolínskeho karnevalu, keď ju začal v priamom prenose obťažovať neznámy muž. Verejnosť je pobúrená a žurnalistka šokovaná. Ženy v Kolíne nad Rýnom majú strach.

Nedávno otriasol Nemeckom škandál s hromadnými sexuálnymi útokmi na ženy a už je tu ďalší. Belgická žurnalistka Esmeralda Labye sa práve hlásila z rušného Kolína nad Rýnom, keď ju začal obťažovať neznámy muž. Najprv sa za ňu len postavil a pokúšal sa predvádzať koitálne pohyby, ale po úškľabkoch ju dokonca chytil za prsia. „Jeho ruka potom pristála na mojej hrudi. Šokovalo ma to,“ opísala svoje pocity žurnalistka.

Internetom koluje poburujúce VIDEO mladej Švédky: Nadržaní migranti od nej chceli sex

Sexuálnym útočníkom nebol migrant, ako by si niektorí mohli myslieť, ale mladý Nemec, ktorý jej do ucha zaspieval, „či s ním nechce večer spať“. V súvislosti s útokom teraz polícia pátra po dvoch mladých mužoch. 

Polícia zatkla 190 ľudí

Polícia v nemeckom meste Kolín nad Rýnom vyšetruje 22 prípadov sexuálnych útokov vrátane jedného znásilnenia počas prvého dňa karnevalu, ktorý sa začal vo štvrtok a potrvá päť dní. Polícia podľa spravodajskej stanice BBC dnes informovala, že vzala do väzby 190 ľudí s tým, že ide o „bežnú vzorku obyvateľstva“. Do väzby putoval aj 17-ročný mladík podozrivý zo znásilnenia ženy, ktorá sa dnes ráno vracala domov.

Polícia podľa AP konštatovala, že množstvo sexuálnych útokov bolo viac ako dvojnásobne vyššie než v prvý deň vlaňajšieho karnevalu. Ako uviedla kolínska policajná hovorkyňa, počet trestných oznámení sa zvýšil aj vzhľadom na udalosti, ktoré sa odohrali počas osláv príchodu nového roka.

V priebehu silvestrovskej noci došlo v Kolíne nad Rýnom, ako aj ďalších mestách Nemecka k masovému páchaniu trestnej činnosti, najmä zo strany mužov arabského alebo severoafrického výzoru. Viacerí z nich sa dopustili sexuálneho obťažovania žien a krádeží, čo následne vyvolalo pobúrenie nielen u domáceho obyvateľstva, ale aj v rámci početnej komunity migrantov v Nemecku. Sociálni pracovníci v súvislosti s karnevalom poskytli migrantom školenia, aby lepšie pochopili význam týchto bujarých osláv a mohli si ich užiť v rámci zaužívaných hraníc.

Viac o téme: Sexuálne obťažovanieEsmeralda Labye
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu