Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Škandál na polícii: Opití muži zákona sa pobili a išli merať rýchlosť

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

KOLEČ - Poriadne za ušami majú dvaja českí strážnici z obce Koleč. Pod vplyvom alkoholu odišli sto kilometrov od stanice na služobnom aute. Na ulici sa pobili, zadržať ich museli privolaní policajti a predviedli ich na policajnú stanicu. Tam im podgurážení kolegovia poriadne vynadali.

Opití policajti mali so sebou aj služobné zbrane. Počas služby sa potužili alkohol. Ako informuje tn.nova.cz, okoloidúci šofér zbadal, že pred odstaveným policajným autom sa bijú dvaja policajti. Zavolal 158. Na miesto dorazili štátni policajti. U mužov vykonali skúšku na alkohol. "Obe osoby boli pod vplyvom alkoholu," potvrdila policajná hovorkyňa Vladimíra Šrýtrová. Strážnikov predviedli na policajnú stanicu a služobné auto zaistili.

Je potrebné podotknúť, že incident s opitými mestskými policajtmi sa odohral približne sto kilometrov od ich stanice neďaleko obce Mimoň. Zatiaľ sa nevie, čo tam muži robili. Špekuluje sa, že tam išli merať rýchlosť. Obec Koleč totiž prenajíma strážnikov iným obciam, práve kvôli meraniam. Priama nadriadená opitých mužov starostka obce Lenka Skolilová sa zatiaľ k prípadu nevyjadrila. So strážnikmi ešte nehovorila, preto sa nevie, či sú alebo nie sú postavení mimo služby. 

Viac o téme: AlkoholStanicaPolicajtiRýchlosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu