Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Otrasné VIDEO z nemocnice v Rusku: Lekár ubil na smrť pacienta priamo v ordinácii!

Pacient dostal od lekára poriadnu ranu Zobraziť galériu (2)
Pacient dostal od lekára poriadnu ranu (Zdroj: YouTube)

MOSKVA - Ruskí vyšetrovatelia začali stíhať lekára, ktorý ubil pacienta v nemocnici v oblastnom meste Belgorod. Stalo sa tak po tom, čo na sociálnych sieťach narobilo veľký rozruch video so záznamom incidentu, ktorý sa odohral ešte koncom minulého roka. Záznam z kamier v ordinácii zverejnila tiež jedna z miestnych televízií - z obavy, aby nedošlo k zameteniu celého prípadu pod koberec.

Slovák Štefan, ktorému fandil celý svet: Po operáciách bol ako nový človek, ale potom prišiel zlom

Na zázname kamier je vidieť, že lekárka práve vyšetruje do pása vyzlečeného pacienta, keď v tom do ordinácie vpadne v sprievode mladého dievčaťa rozzúrený lekár, ktorý prakticky okamžite začína nadávať pacientovi, že vraj "strčil do jeho sestričky", chytí ho a snaží sa ho odviesť do vedľajšej miestnosti.

Päsťami lekár napáda aj muža, ktorý sa pokúša brániť pacienta, zasiahnutého silným úderom do hlavy. Nakoniec pacient aj jeho ochranca ležia na podlahe. Po čase jedna zo zdravotníčok upozorňuje, že ležiaci pacient "nejako zmodral" - a nasledujú márne pokusy o oživenie.

Otrasné VIDEO z nemocnice
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Podľa verzie vyšetrovateľov, citovanej agentúrou Interfax, vraj pacient počas vyšetrovania kopol do zdravotnej sestry, ktorú lekár bránil tým, že pacienta udrel do tváre. Pacient spadol a smrť mu spôsobil dopad hlavy na tvrdú podlahu. Vyšetrovatelia lekára stíhajú podľa paragrafu o usmrtení z nedbanlivosti, za čo v Rusku hrozia dva roky za mrežami.

Video nie je vhodné pre maloletých divákov a ľudí s citlivou povahou

Viac o téme: PacientLekár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu