Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

VIDEO Nemal peniaze na liečbu, teraz je z neho zombie: Mäsožravá baktéria mu znetvorila tvár

Huynh Van Dat
Huynh Van Dat

HANOJ - Odkedy začal Vietnamec Huynh Van Dat pociťovať prvé ťažkosti, uplynulo už dlhých 11 rokov. Medzičasom mu zhnil kus tváre a kvôli neznesiteľným bolestiam dokáže sotva prehovoriť a nedokáže jesť. UPOZORNENIE – Video nie je vhodné pre neplnoletých a osoby s citlivou povahou.

Lekári podľa portálu Mirror pripúšťajú, že sú v boji s Vanovým vírusom bezradní a nedokážu ho liečiť, iba zmierniť jeho bolesti. Na pravej strane hlavy sa mu postupne utvorila obrovská hnijúca rana a jeho stav sa stále zhoršuje až do tej miery, že prišiel o prednú časť tváre.

Zdravotníci varujú: Do Európy prenikla mäsožravá baktéria, následky sú väčšinou fatálne

Hoci už 51- ročný muž nedokáže jesť a hovoriť, jeho myseľ je neporušená a intenzívnu bolesť stále vníma. Jeho manželka médiám prezradila, že problém sa objavil už v roku 2004, keď začal niekoľkokrát denne krvácať z nosa. Začal teda užívať tradičné lieky, ale tie nezaberali. Neskôr sa objavili problémy s očami a nasledovala návšteva lekára, ktorý zistil, že sa mu oddeľuje nosná priehradka. Zakaždým, keď pil vodu, otvorom v podnebí úst sa mu tekutina dostávala aj do nosa. O niekoľko mesiacov neskôr sa diera ešte viac rozšírila a zdevastovala mu nos.

UPOZORNENIE: Video nie je vhodné pre neplnoletých a osoby s citlivou povahou.

V panike zašiel Van do nemocnice, kde ho operovali, ale, bohužiaľ, nepomohli mu. Lekári si mysleli, že jeho ochorenie súvisí s nosom a je možné ho liečiť za vysoké náklady, no postupne vyčerpal všetky úspory a v liečbe už nemohol ďalej pokračovať. Pomoc hľadal už len u bylinkárov a jeho stav sa dramaticky zhoršil. Po tom, ako sa jeho smutný príbeh objavil v médiách, lekári prisľúbili, že sa pokúsia zmierniť Vanovo trápenie.

UPOZORNENIE: Video nie je vhodné pre neplnoletých a osoby s citlivou povahou.

Viac o téme: Mäsožravá baktériaHuynh Van Dat
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu