Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

VIDEO Desivej čelnej zrážky: Milenci zomreli v objatí, deň pred svadbou

Desivá zrážka
Desivá zrážka (Zdroj: Foto: youtube)

PESTOVSKOYE - Neuveriteľná tragédia zasiahla rodiny budúcich mladomanželov. Aleksey (†20) a Yana (†20), zomreli pri desivej nehode držiac sa za ruky deň pred spoločnou svadbou. Incident je zachytený na videu.

Strašná havára sa stala pri obci Pestovskoye v západnom Rusku. Pri tragédii sa ťažko zranil aj ženíchov bratranec Nikita, ktorý neskôr v nemocnici zranenim podľahol. S trojicou bol v aute aj ich 19-ročný kamarát Alexander. S ťažkými zraneniami ho tiež hospitalizovali. Utrpel otras mozgu a na nehodu si nepamätá. 

Štvorica priateľov sa čelne zrazila s oproti idúcim džípom Suzuki Vitara. Ako informuje mirror.co.uk, z auta, v ktorom boli snúbenci, zostala len kopa šrotu. Po náraze ho odhodilo a niekoľkokrát prevrátilo.

Desivý incident zaznamenal kamerový systém neďalekého motorestu. Keď na miesto dorazili záchranári, povedali, že Aleksey mal ruku okolo Yany akoby sa ju usiloval chrániť. Prípadom sa polícia intenzívne zaoberá. Študuje zábery z kamery a vypočúva vodiča suzuki, ktorý prežil.

Rodiny mladých snúbencov sú z nesťastia zdrvení. "Voči mužovi necítime zášť. Nie je schopný nám vrátiť deti a my mu nechceme zničiť život," povedala po nešťastí Alekseyova matka Nina. 

Viac o téme: NehodaSvadbaNešťastieSmrť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu